logo
13 May 2014

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in Oil

Gepost in beauty

Sinds een paar maanden heeft The Body Shop een Vitamine E olie/serum voor de nacht: Vitamin E Overnight Serum-in Oil. Deze moet de huid o.a. beter hydrateren en verzorgen, de huid zachter aan laten voelen en de huid er frisser uit laten zien. Omdat ik het heel interessant vind om dit soort ‘innovatieve’ producten op mijn huid te proberen en omdat alle hydratatie welkom is bij mijn droge huid, probeerde ik het serum uit.

Het Vitamin E Overnight Serum-in Oil is een combinatie van een serum en een olie. Wat er uit het pipetje komt is iets dikker dan een olie, ligt niet zo glimmend op de huid en masseert wat makkelijker in (zoals eens serum doet). Verder lijkt dit product op een olie. Elk huidtype kan dit product gebruiken, maar de Serum-in Oil is natuurlijk vooral interessant wanneer je huid wel wat extra verzorging en hydratatie kan gebruiken. Je kunt wat druppels mengen met je nachtcrème, of de Serum-in Oil aanbrengen vóórdat je je nachtcrème aanbrengt. Je doet wat druppels in je hand, maakt de olie warm, en masseert deze vervolgens over je gezicht en hals.

Dit product hydrateert mijn huid wat dieper dan een ‘gewone’ nachtcrème, wat nodig is om mijn huid tot en met de ochtend gehydrateerd aan te laten voelen. Ik vind het Serum-in Oil een aanrader voor wie op zoek naar meer hydratatie voor haar huid. Mede omdat het de olie snel intrekt en omdat een olie echt weer iets anders is dan een (nacht)crème: ik denk dat verschillende soorten huidproducten elkaar aanvullen.

Je koopt het Vitamin E Overnight Serum-in Oil in de webshop van The Body Shop of in één van de The Body Shop filialen. Het kost €19,- voor 28 ml., waar je denk ik – ik doe een wilde schatting- een paar maanden mee vooruit kunt bij dagelijks gebruik.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties