logo
18 May 2014

Tropische sweater, tropisch drankje

Gepost in mijn outfits

Woaah, wat kwamen er veel toffe reacties toen ik deze sweater op Instagram postte! Ik vind hem zelf ook erg tof, zomers en vrolijk. Als je niet naar de tropen kunt, moet je de tropen maar naar jou halen, toch? 😉

Ik maakte deze foto’s in het weekend in de stad. Als het even kan ben ik zaterdagmiddag in Arnhem city (of een andere stad) te vinden. Over de markt struinen, etalages kijken en een terrasje op met mijn vriend… heerlijk! Vaak ben ik halverwege de middag op zoek naar iets om te eten/drinken wat redelijk verantwoord is en wat de honger en dorst stilt, maar wat er niet voor zorgt dat ik tegen het avondeten geen trek meer heb.

De Iced Fruit Smoothies van McDonald’s zijn daar ideaal voor: ze stillen zowel de honger als de dorst, maar geven geen heel vol gevoel. Bovendien zijn ze lekker (mango/ananas is mijn favoriet, want ik ben geen fan van banaan) en handig om mee te nemen wanneer ik niet veel tijd heb. Wat mij betreft een aanrader dus!– Dit is een advertorial –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties