logo
31 May 2014

Walking on palm trees

Gepost in mijn outfits

nike roshe run, nike roshe run palm trees, skinny jeans, summer, kever, outfit, fashion is a party
nike roshe run, nike roshe run palm trees, skinny jeans, summer, kever, outfit, fashion is a partynike roshe run, nike roshe run palm trees, skinny jeans, summer, kever, outfit, fashion is a partynike roshe run, nike roshe run palm trees, skinny jeans, summer, kever, outfit, fashion is a partynike roshe run, nike roshe run palm trees, skinny jeans, summer, kever, outfit, fashion is a party

Eigenlijk is het ‘walking in palm trees’ hè? Maar ‘walking on’ vond ik leuker klinken, haha. Net alsof je op wolken loopt, maar dan op palmbomen.

Ik begrijp dat deze outfit voor mijn doen vrij saai is, maar ik vind dat deze sneakers echt moeten kunnen shinen, zonder dat er iets anders in de outfit afleidt. Om de outfit toch niet té boring te laten zijn draag ik gele nagellak en mijn redelijk opvallende Forever 21 armband. Die zag je al in mijn Forever 21 shoplog.

Vanmiddag ga ik naar Eindhoven. Daar ben ik, afgezien van de Primark opening (sorry voor de verschillende groottes in foto’s daar, dat komt doordat de site inmiddels is vernieuwd), nog nooit in het centrum geweest. Dus zijn er nog Brabanders met tips voor leuks in Eindhoven? Let me know!

Tally Weijl witte longsleeve (hier kun je een look-alike vinden)
Vero Moda blauwe skinny jeans (hier kun je een look-alike vinden)
C&A zwart leren biker jack (hier kun je een look-alike vinden)
Nike Roshe Run Palm Trees sneakers (hier kun je Nike Roshe Run’s vinden)
Forever 21 zilverkleurige bangle met scharnier (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties