logo
4 May 2014

Wat is de ideale festival outfit (+ win festival kaarten!)?

Gepost in fashion

Toen H&M mij vroeg om na te denken over de ideale festival outfit, dacht ik in eerst instantie: niet zo moeilijk! Echter, after further inspection merkte ik dat er veel meer leuk is om te dragen naar een festival dan ik in eerste instantie dacht. Zoveel keuze, zo moeilijk om dé ideale festival outfit te bepalen. Ik besloot de vraag daarom naar jullie door te spelen. Met H&M Divided items maakte ik bovenstaande drie festival kledingsets. Ik ben benieuwd welke jullie het meest thuis vinden horen op een festival.

Nu we het toch over festivals hebben… de nieuwste H&M Divided collectie heet H&M Loves Music en is geïnspireerd op muziek, zomer, festivals en DJ’s. Ik vind het dan ook echt een leuke extra dat H&M, heel toepasselijk, voor een H&M Loves Music playlist op Spotify heeft gezorgd. Hij staat aan terwijl ik dit schrijf.

Ben je er al uit wat voor jou de ideale festival outfit is? Dan is het tijd voor het festival zelf! H&M geeft daarom maar liefst 600 festivalkaarten weg in hun winkels met Divided afdeling. Wanneer je in één van de winkels €20,- besteedt aan H&M Divided items en vervolgens de actiekaart invult, maak je kans op twee kaartjes voor Valtifest, A Day at the Park, Zomerkriebels, Wish, TikTak of Lief.

Succes alvast!– Dit is een advertorial –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties