logo
7 June 2014

A-lijn is fijn

Gepost in mijn outfits

A-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion bloggerA-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion bloggerA-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion bloggerA-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion blogger770 A-lijn is fijn 5A-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion bloggerA-lijn jurk, Primark, H&M Trend, Primark shoplog, outfit, fashion is a party, zomer, fashion blogger

Dit jurkje – je zag ‘m al in m’n Primark shoplog– blijkt aan nog veel leuker dan dat ik dacht! Ik pas nooit kleding in winkels en weet na veel ervaring best wel aardig hoe modellen vallen, kleuren staan, wat m’n maten zijn, etc., maar toch word ik natuurlijk soms in negatieve of positieve zin door een kledingstuk verrast wanneer ik het thuis pas.

Bij dit jurkje was dat laatste het geval: niets dan het lof voor het ding. Het is een ontzettende fijne basic-maar-dan-anders voor in de zomer. Ik kan ‘m opfleuren met verschillende jasjes, accessoires en schoenen, maar wanneer ik dat niet doe, is het jurkje op zichzelf óók al heel leuk. Het model maakt ‘m anders dan een standaard jurkje en geeft me een vrolijk en zomers gevoel. Ik heb amper A-lijn in mijn kast hangen, maar weet nu: A-lijn is fijn.

Ik draag:

Primark off white A-lijn jurkje (hier kun je een look-alike vinden
H&M Trend leren rode lak slippers (kun je hier vinden)
H&M Trend zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Pillow Talk’ op mijn tenen (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties