logo
24 June 2014

adidas Originals en adoro Farm komen met een fall/winter collectie!

Gepost in fashion

adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames
adidas Originals x adoro Farm, adidas fall winter 2014, adidas wintercollectie, adidas sneakers, adidas jack, adidas herfst winter 2014 2015, adidas the farm company, adidas adoro farm, adidas kleding, dameskleding, adidas dames

Dat ik fan ben van de samenwerking tussen adidas en adoro Farm moge duidelijk zijn: ik heb er ondertussen al drie keer over geschreven en heb een jack en sneakers uit de collectie. Ik werd dan ook super blij toen ik las dat de samenwerking adidas en adoro Farm blijkbaar goed bevallen is en er een vervolg op komt.

Dit zijn de beelden van de herfst/winter collectie van adidas x adoro Farm. Nog steeds heel zomers, vind ik eigenlijk, maar daarmee niet minder leuk. Gelukkig heb ik nog even de tijd om te kiezen, zou je zeggen… Dat valt tegen. De herfst/winter collecties beginnen de winkels al in te stromen. Vanaf 1 juli is deze nieuwe adidas Originals x adoro Farm collectie verkrijgbaar.

Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties