logo
15 June 2014

Alleen Sophie mag op nieuwe schoenen staan

Gepost in fashion

konijnen, schoenen, sneakers, konijn aan een tuigje, adidas x adoro farm, wandelen met konijn, adidas sneakers, adidas gazelle, adidas prints, guilty pleasures

Mijn guilty pleasures? Konijnen en schoenen. En oké, ik heb er nog een paar. Cavia’s natuurlijk (ik mag niet discrimineren), nagellak, friet, ijs…

Maar van al die guilty pleasures zijn het alleen Sophie en mijn andere dieren die op nieuwe schoenen mogen staan. Vooral friet en ijs niet ;-).

Sophietje doet het hier om aandacht te vragen, aanhankelijk als ze kan zijn. Ik ging voor het eerst met haar wandelen, maar in wandelen was ze helemaal niet zo geïnteresseerd. Ze wilde liever op de arm zitten en likjes geven. Op mijn schoenen ging ze zitten wachten tot ik haar weer oppakte.

Van Sophie naar de schoenen: ik krijg een steeds dikkere crush op de adidas x adoro Farm collectie. Ik vind echt álle printjes uit die collectie leuk, maar op schoenengebied gaat mijn voorkeur uit naar deze blauw-met-ananasprint (nu in de sale bij Sarenza!). I think Sophie agrees.

Foto door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties