logo
21 June 2014

Beating the rain

Gepost in mijn outfits

beating the rain, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomertrui, een trui dragen in de zomer, regen in de zomer, maxi jurk, forever 21, adidas zx flux sneakers, adidas sneakers, biker jack, biker jasje, bershka, primark, vera camillabeating the rain, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomertrui, een trui dragen in de zomer, regen in de zomer, maxi jurk, forever 21, adidas zx flux sneakers, adidas sneakers, biker jack, biker jasje, bershka, primark, vera camillabeating the rain, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomertrui, een trui dragen in de zomer, regen in de zomer, maxi jurk, forever 21, adidas zx flux sneakers, adidas sneakers, biker jack, biker jasje, bershka, primark, vera camilla

Na weken vol zon, moesten Vera en ik het donderdag met een iets mindere hemel doen. Aangezien mijn weerapp mij ‘s ochtends al vertelde dat er geen hittegolf op de planning stond, wist ik even niet zo goed wat ik aan moest doen. Een trui draag je toch zeker niet in juni (of het moet deze zijn…)? Ik had er best zin in – in een trui-, maar besloot toch maar voor een jasje.

Ik draag:

Forever 21 khaki maxi jurk (hier kun je andere maxi jurken vinden)
Primark zwart t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
adidas ZX Flux sneakeres (hier kun je andere adidas sneakers vinden)
Bershka wit biker jasje (hier kun je een look alike vinden)
ORLY nagellak in ‘Who’s Who Pink (kun je hier vinden)

Foto’s door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties