logo
9 June 2014

Camping chic

Gepost in mijn outfits

outfit, adidas adilette, fashion blogger, fashion is a party, adidas badslippers, adidas slides, galajurk, nijmegen, mac playland, mac genuine orange, maxi rok, maxi jurkoutfit, adidas adilette, fashion blogger, fashion is a party, adidas badslippers, adidas slides, galajurk, nijmegen, mac playland, mac genuine orange, maxi rok, maxi jurkoutfit, adidas adilette, fashion blogger, fashion is a party, adidas badslippers, adidas slides, galajurk, nijmegen, mac playland, mac genuine orange, maxi rok, maxi jurk770 camping chic 1outfit, adidas adilette, fashion blogger, fashion is a party, adidas badslippers, adidas slides, galajurk, nijmegen, mac playland, mac genuine orange, maxi rok, maxi jurk

Zelf verzonnen: camping chic. Een soort galajurk met badslippers eronder. Ik vind het geniaal. Maar ja, wie ben ik?

Ik draag:

C&A zwarte trui (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte maxi rok (hier kun je een look alike vinden)
adidas Adilette slippers (kun je hier vinden)
MAC Chromagraphic Pencil in ‘Genuine Orange’ (kun je hier vinden)
Make-up Studio nagellak in ‘M74 Grasshopper’ op de tenen (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties