logo
18 June 2014

Cars

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, car print, cars, rijles, make-up studio, primark, h&m trend, zwart t-shirt, midi rok, mac playing koifashion is a party, fashion blogger, car print, cars, rijles, make-up studio, primark, h&m trend, zwart t-shirt, midi rok, mac playing koifashion is a party, fashion blogger, car print, cars, rijles, make-up studio, primark, h&m trend, zwart t-shirt, midi rok, mac playing koi
fashion is a party, fashion blogger, car print, cars, rijles, make-up studio, primark, h&m trend, zwart t-shirt, midi rok, mac playing koi

Als er iets is waar ik me in mijn leven níet mee bezig gehouden heb, dan zijn het auto’s. Daar is sinds kort verandering in gekomen, want vandaag heb ik voor de derde keer rijles. Zal ik deze rok weer aantrekken?

Ik draag:

Primark zwart t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Primark plooirok met autoprint (hier kun je andere midi rokken vinden)
H&M Trend rode, leren lak slippers (hier kun je look alikes vinden)
MAC lipstick in ‘Playing Koi’
Make-up Studio nagellak in ‘M74 Grasshopper’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Natide Ooink

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties