logo
24 June 2014

Cropped en see through

Gepost in mijn outfits

cropped top, cropped top trend, fashion is a party, fashion blogger, lace, kant, boyfriend shorts, denim shorts, superga sneakers, susan caplan for asos, see through, sarenza, & other stories, bershka

cropped top, cropped top trend, fashion is a party, fashion blogger, lace, kant, boyfriend shorts, denim shorts, superga sneakers, susan caplan for asos, see through, sarenza, & other stories, bershkacropped top, cropped top trend, fashion is a party, fashion blogger, lace, kant, boyfriend shorts, denim shorts, superga sneakers, susan caplan for asos, see through, sarenza, & other stories, bershkacropped top, cropped top trend, fashion is a party, fashion blogger, lace, kant, boyfriend shorts, denim shorts, superga sneakers, susan caplan for asos, see through, sarenza, & other stories, bershka

Ondanks de cropped top trend die al twee zomers big business is, heb je mijn blote buik – ik kan me vergissen- nog niet echt gezien. Terwijl ik er eigenlijk helemaal niet zo’n moeite mee heb om met slechts een ‘halve bovenkant’ rond te lopen. Ik hul liever mijn benen in een kledingstuk dan mijn buik (maar ik ga niet wéér zeiken over mijn benen…). Ter compensatie, voor het nog niet eerder dragen van de cropped top, ga ik gelijk hardcore voor een cropped én see through top. What do you think?

Ik draag:

Bershka kanten cropped top (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories zwart vest (hier kun je een look alike vinden)
Susan Caplan for ASOS subtiel kettinkje (hier kun je Susan Caplan for ASOS vinden)
eBay boyfriend shorts (hier kun je een look alike vinden)
Superga via Sarenza witte sneakers (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties