logo
27 June 2014

De boyfriend look

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, boyfriend jeans, primark t-shirt, lucardi, tortoise sunglasses, birkenstock arizona, birkenstock arizona brown, china glaze i sea the point, mac playing koi, high fashionfashion is a party, fashion blogger, boyfriend jeans, primark t-shirt, lucardi, tortoise sunglasses, birkenstock arizona, birkenstock arizona brown, china glaze i sea the point, mac playing koi, high fashionfashion is a party, fashion blogger, boyfriend jeans, primark t-shirt, lucardi, tortoise sunglasses, birkenstock arizona, birkenstock arizona brown, china glaze i sea the point, mac playing koi, high fashionfashion is a party, fashion blogger, boyfriend jeans, primark t-shirt, lucardi, tortoise sunglasses, birkenstock arizona, birkenstock arizona brown, china glaze i sea the point, mac playing koi, high fashionfashion is a party, fashion blogger, boyfriend jeans, primark t-shirt, lucardi, tortoise sunglasses, birkenstock arizona, birkenstock arizona brown, china glaze i sea the point, mac playing koi, high fashion

Bas zei: ‘Heb je mijn kleren aan?’. Hoewel het inderdaad boyfriend items zijn (t-shirt, jeans en de Birkenstock Arizona’s kunnen ook best door als boyfriend sandalen), vind ik de outfit ook een beetje granny-achtig. Of geitenwollensokken-achtig misschien. Ik weet het niet. De outfit heeft iets suffigs en iets nerdy’s, maar ik vind het leuk. Het voelt lekker high fashion-lelijk en doet me denken aan deze look.

Het is tegenwoordig de high fashion regel geloof ik: als de massa het lelijk vindt, dan is het high fashion. Ik gok dan ook dat jullie het lelijk vinden (of beledig ik je nu?!). Hahaha. I don’t care (wel als ik je beledig natuurlijk!), I love it!

Ik draag:

Primark blauw/wit gestreept t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
MONKI boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
Birkenstock Arizona bruine sandalen (hier kun je look alikes vinden)
Lucardi bruine zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
MAC lipstick in ‘Playing Koi’
China Glaze nagellak in ‘I sea the point’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties