logo
25 June 2014

De chain braid

Gepost in beauty

haar, haar tutorial, haar vlechten, haar invlechten, haartutorial, hair tutorial, de chain braid, chain braid tutorial, stap voor stap haar tutorial, how to chain braid, a beautiful mess, fashion is a party, beautyblog
haar, haar tutorial, haar vlechten, haar invlechten, haartutorial, hair tutorial, de chain braid, chain braid tutorial, stap voor stap haar tutorial, how to chain braid, a beautiful mess, fashion is a party, beautyblog
De chain braid / Fashion is a party

Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord: een chain braid. Toen ik de vlecht een tijdje geleden tegenkwam op een site, was ik gelijk enthousiast. En toen bleek dat de chain braid helemaal niet moeilijk te maken is nog meer. Het is gewoon een vlecht, maar dan met een iets andere vlechttechniek. Je hebt het echter even snel in je haar gedraaid (geknoopt, in dit geval) als dat je een “normale” vlecht vlecht. Maar de chain braid ziet er wel een stuk origineler uit dan een gewone vlecht.

Hoe het werkt – ‘chain braiden’ – kun je het beste bekijken via deze tutorial. Kort gezegd neem je twee strengen haar en leg je hiermee een knoop zoals je een knoop legt met twee veters. Bij elke knoop pak je er een pluk haar bij zoals je doet als je invlecht.

Succes!

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties