logo
4 June 2014

Deal!

Gepost in mijn outfits

Van den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfitVan den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfitVan den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfitVan den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfitVan den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfit770 deal 4Van den Assem, Van den Assem deal, Van den Assem outlet, schoenen met korting, damesschoenen, gouden schoenen, veterschoenen, schoenen sale, Lina Locchi schoenen, romantisch, kwaliteit schoenen, comfortabele schoenen, zomer, outfit

Speciaal voor deze goudkleurige veterschoenen van Van den Assem besloot ik eens een keer níet casual/sportief/relaxed voor de dag te komen, wat ik de laatste tijd vrijwel dagelijks doe. Ik weet niet zo goed hoe je deze stijl kunt noemen, maar het is een mix van romantisch, vrouwelijk en retro, denk ik. Een heerlijk zachte lente look vind ik het geworden, die een goede afwisseling is op mijn gebruikelijke uniform.

Hoewel ik het merk Lina Locchi nog niet kende, kon ik erop vertrouwen dat deze schoenen goed voor mijn voetjes zouden zijn (iets wat ik wel kan gebruiken op dit moment). Van den Assem verkoopt namelijk alleen maar kwalitatief goede merken, wat je merkt aan het materiaal en de pasvorm van hun schoenen: comfort ten top!

Deze Lina Locchi’s staan op de Deals pagina van Van den Assem, waar je op dit moment schoenen kunt kopen met een korting tot -50%. Van pumps tot loafers tot sneakers: als ze gemaakt zijn door mooie, goede merken heeft Van den Assem ze. Het is dat ik al mintgroene All Stars heb, anders hadden deze zomaar mijn volgende deal kunnen worden.– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties