logo
28 June 2014

Denim ‘n lace

Gepost in mijn outfits

boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, monki, colombia, plangas zonnebril, zomer 2014, superga sneakers, sarenza, wit, outfit, fashion is a party, witte sneakers, denim en kant, kanten blouseboyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, monki, colombia, plangas zonnebril, zomer 2014, superga sneakers, sarenza, wit, outfit, fashion is a party, witte sneakers, denim en kant, kanten blouseboyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, monki, colombia, plangas zonnebril, zomer 2014, superga sneakers, sarenza, wit, outfit, fashion is a party, witte sneakers, denim en kant, kanten blouseboyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, monki, colombia, plangas zonnebril, zomer 2014, superga sneakers, sarenza, wit, outfit, fashion is a party, witte sneakers, denim en kant, kanten blouse

De zomer is pas net begonnen, maar ik weet nu al dat deze vier items onder mijn favorieten van zomer 2014 vallen: mijn 7/8 boyfriend jeans (een gouweouwe), Superga sneakers (ik schreef er hier over), Colombiaans blousje (op de kop getikt tijdens Koningsdag) en mijn PLANGAS bril (mijn post over PLANGAS al gelezen?).

Ik draag (dat heb ik net al half verklapt, maar goed…):

wit blousje uit Colombia, gevonden op de vrijmarkt (hier kun je een look alike vinden)
MONKI destroyed boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
Superga via Sarenza witte sneakers (kun je hier vinden)
PLANGAS zonnebril (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties