logo
8 June 2014

Drie zomers espadrilles is scheepsrecht

Gepost in fashion

espadrilles, trend, cavia, bedstee, goedkope espadrilles, nelly, espadrilles afgeprijsd, zomerschoenen, teenslipper, zomers

Twee zomers geleden schreef VOGUE over de trend ‘espadrilles’. Twee zomers verder zijn espadrilles nog steeds populair en lijkt voor deze trend te gelden: drie zomers is scheepsrecht.

Hoewel je ze dit seizoen nog maar één keer op mijn blog voorbij hebt zien komen, ben ik nog steeds fan hoor. Er is geen schoen zo zomers als de espadrille – oké, misschien de teenslipper, maar dat is geen schoen te noemen, toch? – en bovendien geeft de espadrille me een gevoel van vrijheid. Als ik ze aanheb is het namelijk net alsof ik op blote voeten loop: zo soepel en dun zijn ze.

Tipje: bij Nelly.com zijn hun eigen merk espadrilles afgeprijsd naar het hele kleine prijsje van €8,96 per paar (inclusief verzendkosten). Voor die prijs hoef je niet eens te kiezen welke kleur je neemt. En mocht het nou de hele zomer regenen, dan ken ik nog wel iemand die ze graag overneemt als bedstee.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties