logo
5 June 2014

Een maxi jurk en Air Max

Gepost in mijn outfits

maxi jurk, air max, nike air max, zwarte air max, grafische jurk, primark, h&m trend, schakelketting, jong, outfit, fashion is a party, voorspelbaar, effortless, air max combinerenmaxi jurk, air max, nike air max, zwarte air max, grafische jurk, primark, h&m trend, schakelketting, jong, outfit, fashion is a party, voorspelbaar, effortless, air max combinerenmaxi jurk, air max, nike air max, zwarte air max, grafische jurk, primark, h&m trend, schakelketting, jong, outfit, fashion is a party, voorspelbaar, effortless, air max combinerenmaxi jurk, air max, nike air max, zwarte air max, grafische jurk, primark, h&m trend, schakelketting, jong, outfit, fashion is a party, voorspelbaar, effortless, air max combineren

Je verwacht ze niet één, twee drie bij elkaar: een maxi jurk en Air Max. Juist dat contrast vind ik leuk. Had ik hier flatjes onder gedragen, dan had ik me heel voorspelbaar gevoeld. Ik vind de jurk heel vrouwelijk (welke maxi jurk is dat niet?), maar de schoenen daar de juiste dosis effortless aan toevoegen, die het jong en speels houdt.

Wel vind ik dat deze look het vest om mijn middel echt nodig heeft, omdat deze goed matcht met de Air Max. Zonder dat vest zouden de Air Max wellicht net wat té uit de lucht gegrepen zijn en wat te “hard” staan onder de zomerjurk.

Primark neongele, zwart/witte grafische maxi jurk (shop hier andere maxi jurken)
& Other Stories zwart vest (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max zwarte glanzende sneakers (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend zilveren/zwarte schakelketting (hier kun je een look alike vinden)
Lacquester nagellak in ‘You wouldn’t like me when I’m angry Mr. McGee’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties