logo
8 June 2014

Eén schoen, drie looks

Gepost in mijn outfits

770 één schoen drie looks 4bullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfitbullboxer, bullboxer pumps, bullboxer schoenen, stijlen mixen, party look, business chic, speel met stijl, jeans, pumps van goede kwaliteit, comfortabele pumps, schoenen makkelijk te combineren, fashion is a party, fashion blogger, outfit

Zwarte pumps. Ze zijn waarschijnlijk het meest veelzijdige paar schoenen dat er bestaat. Waar laarzen, sneakers, loafers of flatjes niet overál bij staan, kan ik geen outfit bedenken waar zwarte pumps onder zouden misstaan (oké, onder een trainingspack misschien).

Je kunt ze onder een boho outfit dragen, een casual outfit, een nette outfit, een minimalistische outfit en een extravagante outfit. In deze post laat ik hopelijk die veelzijdigheid van zwarte pumps zien, zonder dat ik me beperk tot één van deze stijlen. Stijlen worden juist interessant als je ze mixt! Zo zijn zowel de eerste als de laatste outfit een beetje boho, maar is de eerste outfit wat meer casual en de derde look wat klassieker. De tweede look zou een party look, maar ook business chic kunnen zijn. De boodschap van deze post is dan ook: speel met stijl. Je hebt niet veel nodig om er elke dag weer anders en leuk uit te zien -zoals je ziet komen zowel het t-shirt, als de jeans als de schoenen terug in de drie looks- én om stijlvol en eigen te zijn.

Deze zwarte pumps van Bullboxer (volg je ze al op Facebook?!) zijn de Bullboxer bestsellers van dit seizoen en ik begrijp wel waarom. Allereerst natuurlijk door die veelzijdigheid, maar in de tweede plek: ze zitten zó lekker. De pasvorm is enorm goed en – zoals je waarschijnlijk ook kunt zien- de schoenen lopen stabiel, zijn van goede kwaliteit en sluiten mooi aan.– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties