logo
12 June 2014

Hey gladiator

Gepost in mijn outfits

gladiator sandalen, fashion is a party, fashion blogger, outfit, maxi jurk, pocahontas, primark, zomer, vanharengladiator sandalen, fashion is a party, fashion blogger, outfit, maxi jurk, pocahontas, primark, zomer, vanharengladiator sandalen, fashion is a party, fashion blogger, outfit, maxi jurk, pocahontas, primark, zomer, vanharengladiator sandalen, fashion is a party, fashion blogger, outfit, maxi jurk, pocahontas, primark, zomer, vanharengladiator sandalen, fashion is a party, fashion blogger, outfit, maxi jurk, pocahontas, primark, zomer, vanharen

En dan nu: mijn Pocahontas look in full glory. De laatste keer dat ik deze maxi jurk combineerde deed ik dat met Air Max en een vest. Dit keer ging ik voor een wat minder casual, maar een wat vrouwelijkere look met sandaaltjes. Waarschijnlijk ligt deze look net wat beter in het straatje van de meeste van jullie.

Gladiator sandaaltjes lijken een blijvertje te gaan worden, aangezien ik ze zomer na zomer terug zie komen. Dat geldt vooral voor de meest draagbare modellen, waar ik deze van vanHaren ook onder vind vallen. Ik vind het leuk om ze met een maxi jurk te combineren, omdat de look dan een beetje (een heel klein beetje maar hoor) een Middeleeuws (of welk tijdperk dan ook, ik ben niet zo goed in geschiedenis) thema krijgt. Vroeger liepen mensen immers ook in lange gewaden en op gladiator schoenen, toch?

Ik draag:

Primark neongele, zwart/witte grafische maxi jurk (shop hier andere maxi jurken)
New Look dun zwart Western riempje (hier kun je een look alike vinden)
My Jewellery zilverkleurige bangle (hier kun je een look alike vinden)
H&M zilverkleurige ring met witte steen
vanHaren zwarte gladiator sandaaltjes (kun je hier vinden)
Make-up Studio nagellak in ‘M74 Grasshopper’ (kun je hier vinden)
MAC lipstick in ‘Playing Koi’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties