logo
17 June 2014

How to deal met een witte trui

Gepost in mijn outfits

adidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a partyadidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a partyadidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a partyadidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a partyadidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a partyadidas sweater, adidas x topshop, ASOS machine shoes, schoenen bloemen, stretch broek, comfortabele trui, vlekken uit witte kleding halen, rimmel midnight rendezvous, mac sounds like noise, outfit, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind deze trui geweldig, laat dat duidelijk zijn. Hij is heerlijk comfi en hij kan zorgen voor de stylish versie van I just came out of bed. Nee, als ik hem aan heb wil ik het ding nooit meer uit doen.

Behalve als hij vies is geworden natuurlijk. Dan moet hij schoon. En dat is nogal wat hoor, een witte trui schoonmaken. Zo wilde ik er een klein vlekje uithalen met een rode handdoek (oké, misschien niet mijn beste idee ooit), waarna ik een grote, roze vlek had gecreëerd. En ga zo nog maar even door. Nee, leuk en aardig, zo’n witte trui, maar ze mogen er best een how-to-deal-met-een-witte-trui handleiding bij doen.

Ik draag:

adidas x TOPSHOP witte sweater (hier kun je andere adidas x TOPSHOP items vinden)
Bershka zwarte stretch broek (kun je hier vinden)
ASOS zwarte schoenen met witte 3D bloemen (kun je hier vinden in holografisch)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Midnight Rendezvous’
MAC lipstick in ‘Sounds like noise’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties