logo
22 June 2014

Italia

Gepost in mijn outfits

italia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green appleitalia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green appleitalia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green appleitalia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green appleitalia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green appleitalia, pizzeria, de achterhoek, a-symmetrische rok, scuba skirt, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, puma sneakers, puma suède sneakers, sarenza, outfit, river island, sleek pout paint, orly green apple

Dit weekend ben ik met familie in een mooi landhuis in de Achterhoek en gisteren maakte ik deze foto’s bij een pizzeria. Lijkt het niet net of ik in Italië ben? Ik vind het echt een kick om in Nederland foto’s te maken in een setting waardoor het lijkt alsof ik in het buitenland ben.

Oh en pssst… mijn schoenen zijn afgeprijsd!

Ik draag:

H&M Trend mintgroene trui (hier kun je een look alike vinden)
River Island lichtgele a-symmetrische scuba rok (hier kun je een look alike vinden)
PUMA via Sarenza roze suède sneakers (kun je hier vinden)
Sleek Pout Paint lipstick ‘Pinkini’ en ‘Port’ (kun je hier vinden)
ORLY nagellak in ‘Green apple’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties