logo
23 June 2014

Make-Up Studio 126 Blue Lagoon nagellak

Gepost in beauty

nagellak, nail polish, nails of the day, blauwe nagellak, metallic nagellak, make-up studio, make-up studio nagellak, make-up studio winkels, make-up studio blue lagoon, club tropicana make-up studio, limited edition nagellaknagellak, nail polish, nails of the day, blauwe nagellak, metallic nagellak, make-up studio, make-up studio nagellak, make-up studio winkels, make-up studio blue lagoon, club tropicana make-up studio, limited edition nagellaknagellak, nail polish, nails of the day, blauwe nagellak, metallic nagellak, make-up studio, make-up studio nagellak, make-up studio winkels, make-up studio blue lagoon, club tropicana make-up studio, limited edition nagellak

Al eerder schreef ik dat Make-Up Studio voor deze zomer met drie limited edition nagellakcollecties is gekomen. Deze ‘Blue Lagoon’ lak komt net als M74 Grasshopper uit de ‘Club Tropicana’ collectie.

De lak doet me denken aan de oceaan en is in het echt mooier dan op de foto’s (dat zeg ik vaker, I know, maar het is gewoon heel moeilijk de meeste lakjes op zijn mooist vast te leggen). De lak lijkt hier blauw, maar is het in het echt blauw/groen. Het is een hele heldere, maar tegelijkertijd ‘diepe’ metallic kleur, die in twee laagjes goed dekt.

Een Make-Up Studio nagellak kost €12,90. Blue Lagoon is hier te koop in de webshop van Make-Up Studio en te vinden in de fysieke Make-Up Studio winkels in Eindhoven, Den Haag, Amsterdam en Amersfoort.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties