logo
11 June 2014

Make-Up Studio M74 Grasshopper nagellak

Gepost in beauty

make-up studio, nagellak, nails of the day, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, fashionblog, make-up studio club tropicana, make-up studio nagellak, nail polishmake-up studio, nagellak, nails of the day, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, fashionblog, make-up studio club tropicana, make-up studio nagellak, nail polish

Sinds ik een tijdje geleden (weer) een aantal producten van het merk Make-Up Studio uitprobeerde, ben ik groot fan van het merk. De prijs-/kwaliteitverhouding is tot nu toe goed gebleken en hun assortiment is heel breed. Zo hebben ze veel verschillende soorten mascara’s en ontzettend veel kleuren nagellakken.

Deze nagellak komt uit één van de drie limited edition nagellakcollecties die Make-Up Studio voor de zomer heeft uitgebracht: Club Tropicana. Het is een heerlijk frisse kleur die heel zomers oogt en verrassend goed samengaat met allerlei kleuren kleding, vind ik. Doordat de lak niet zo fel is, stoort de kleur namelijk niet. Terwijl een geel/groene tint normaal gesproken niet erg neutraal is natuurlijk.

Wat ik fijn vind is dat Make-Up Studio lakjes eenzelfde dop hebben als de lakjes van CHANEL: een vierkante dop waar een ronde dop onder zit. De vierkante kun je eraf halen, omdat je met een ronde dop beter kunt lakken (maar een vierkante dop staat wat chiquer).

Helaas dekt dit lakje niet zo goed: vier laagjes had ik nodig voor volledige dekking. Met drie kun je ook af, maar vier vond ik mooier. Aan twee heb je er in ieder geval te weinig.

Make-Up Studio nagellak kost €12,90 per lakje. Het merk heeft winkels in Eindhoven, Den Haag, Amsterdam en Amersfoort en daarnaast kun je Grasshopper hier vinden in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties