logo
3 June 2014

Meer Brazilië wordt het niet

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, outfit, adidas originals x adoro Farm, adidas jack, adidas vest, WK voetbal Brazilië, Van der Valk, toekans

fashion is a party, fashion blogger, outfit, adidas originals x adoro Farm, adidas jack, adidas vest, WK voetbal Brazilië, Van der Valk, toekansfashion is a party, fashion blogger, outfit, adidas originals x adoro Farm, adidas jack, adidas vest, WK voetbal Brazilië, Van der Valk, toekansfashion is a party, fashion blogger, outfit, adidas originals x adoro Farm, adidas jack, adidas vest, WK voetbal Brazilië, Van der Valk, toekans

In het WK heb ik niet zoveel vertrouwen en er staat geen tripje Brazilië op de planning. Veel meer Brazilië dan mijn adidas x adoro Farm jackie wordt het hier dan ook niet deze zomer. En nee: vraag niet of ik gesponsord word door Van der Valk.

Soms herken ik mezelf gewoon niet terug. Als ik érgens van gruwelde op de middelbare school, dan waren het adidas jackies. Ik dacht altijd: dan ben je een vrouw en dan trek je dát aan? Terwijl je ook rokjes, jurkjes en hakken aan kunt trekken? Nee, daar kon ik écht niet bij met m’n hoofd. Grappig is ook dat ik toen zoveel meer een ‘dametje’ was. Toen ik veertien/vijftien was werd ik regelmatig twintig geschat. Nu ben ik twintig en schatten mensen me regelmatig achttien. Het kan verkeren…

adidas Originals x adoro Farm jack (kun je hier vinden)
Bershka zwarte stretch broek (kun je hier vinden)
SuperTrash gele suède sneaker wedges met fringes (shop hier andere SuperTrash schoenen)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Midgnight Rendezvous’
Rimmel Apocalips Lip Lacquer in ’500 Luna’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties