logo
14 June 2014

Met stip

Gepost in mijn outfits

stippen, stippenbroek, broek polkadots, roze broek, muscle tee, bandeau, cross sandals, nelly, h&m trend, primark, zomer, nederland wint van spanje, fashion blogger, fashion is a partystippen, stippenbroek, broek polkadots, roze broek, muscle tee, bandeau, cross sandals, nelly, h&m trend, primark, zomer, nederland wint van spanje, fashion blogger, fashion is a partystippen, stippenbroek, broek polkadots, roze broek, muscle tee, bandeau, cross sandals, nelly, h&m trend, primark, zomer, nederland wint van spanje, fashion blogger, fashion is a partystippen, stippenbroek, broek polkadots, roze broek, muscle tee, bandeau, cross sandals, nelly, h&m trend, primark, zomer, nederland wint van spanje, fashion blogger, fashion is a partystippen, stippenbroek, broek polkadots, roze broek, muscle tee, bandeau, cross sandals, nelly, h&m trend, primark, zomer, nederland wint van spanje, fashion blogger, fashion is a party

Als ik dit schrijf hebben we nét met stip gewonnen tegen Spanje. Mijn oranje zolen hebben geluk gebracht!

Ik draag:

Primark witte bandeau top (hier kun je een look alike vinden)
Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend lichtroze broek met stippen (kun je hier vinden, als je geluk hebt ;-))
Nelly witte cross sandals (kun je hier vinden)
Make-up Studio nagellak in ‘M74 Grasshopper’ op de tenen (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties