logo
19 June 2014

Mijn zelf samengestelde streetstyle boek

Gepost in overig

streetstyle boek, koffietafelboek, webprint, fotoboek maken, boeken laten drukken, modeboek, bloggers, streetstyle, streetstyle boek makenstreetstyle boek, koffietafelboek, webprint, fotoboek maken, boeken laten drukken, modeboek, bloggers, streetstyle, streetstyle boek makenstreetstyle boek, koffietafelboek, webprint, fotoboek maken, boeken laten drukken, modeboek, bloggers, streetstyle, streetstyle boek maken

Ik ben dol op streetstyleboeken (eigenlijk op alle modeboeken). Ik heb er dan ook aardig wat in de kast staan. Natuurlijk kun je tegenwoordig op het Internet tal van streetstyle foto’s vinden, maar soms gaat er niets boven een good old koffietafelboek.

Laatst kreeg ik een idee: waarom maak ik eigenlijk niet zelf zo’n streetstyleboek? Met looks door mij geselecteerd, zodat ik zeker weet dat ik ze allemaal tof vind en dat ik er inspiratie uit zal putten wanneer ik het boek erbij pak? Met het gemak en de goede prijzen waarmee je tegenwoordig een fotoboek maakt moest dat toch heel haalbaar zijn?

Zo gedacht, zo gedaan. Via Webprint “ontwierp” ik mijn eigen streetstyleboek van 24 pagina’s en gaf ik deze een luxe foam kaft. De schade? €23,85. Minder dan veel streetstyleboeken die je bij de boekhandel aanschaft!

Ik koos voor 24 looks die allemaal heel draagbaar zijn en die ik zelf ook zou kunnen dragen. Deze keer dus geen over the top looks, maar outfits die ik erbij kan pakken als ik het even niet weet en waardoor ik op ideeën gebracht kan worden. Je ziet veel van mijn favoriete bloggers terug in het boek: Lizzy van der Ligt, Man Repeller, Mija en Maya Wyh bijvoorbeeld.

Het boek noemde ik – een beetje onorigineel- misschien ‘style’, omdat dat is waar het boek voor mij om draait. Niet dat ik de titel nou ontzettend belangrijk vind: die zie ik toch niet als ik aan het bladeren ben.

Ik kan het iedereen aanraden, een zelf samengesteld streetstyleboek, en ik denk dat dit ook een ontzettend leuk kado is voor een vriendin. Hoe persoonlijk is het als je haar een boek geeft met outfits waarvan jij denkt (of zeker weet!) dat zij die tof zal vinden? Te gek, toch? Ik ben blij dat ik me gerealiseerd heb dat een fotoboek helemaal geen fotoboek hoeft te zijn met familiekiekjes, maar dat je er veel meer kanten mee op kunt.– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties