logo
22 June 2014

New Balance Classics Hologram sneakers

Gepost in fashion

new balance, hologram, holografisch, new balance sneakers, dames sneakers, nike, adidas, infinity shoes, footaction, ebay, internationale verkooppunten, new balance hologram pack, fashion is a party, fashion blogger

De afgelopen tijd ben ik niet zo bezig geweest met New Balance sneakers. De New Balance hype is immers voor een groot deel over inmiddels en merken als Nike en adidas komen met iets meer exciting sneakers en vernieuwendere modellen dan New Balance doet.

Toch vind ik de nieuwe ‘New Balance Classics Hologram Pack’ te leuk om niet te delen. De kleurencombinaties en de holografische ‘N’ doen het ‘m voor mij. Ik heb ze helaas nog niet gevonden bij een Nederlands verkooppunt, maar kan je wel helpen aan drie internationale verkooppunten die naar Nederland verzenden: eBay, Infinity Shoes en FootAction.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties