logo
20 June 2014

Nicole by OPI Sand In My Shoe

Gepost in beauty

nicole by opi, nicole by opi nederland, nicole by opi verkooppunten, nagellak kopen op ebay, zomerlakje, nail polish, nicole by opi roughles collection, nicole by opi sand in my shoe, liquid sand nagellak, nagellak pasen, nicole by opi big bazar, beautyblog, fashion is a partynicole by opi, nicole by opi nederland, nicole by opi verkooppunten, nagellak kopen op ebay, zomerlakje, nail polish, nicole by opi roughles collection, nicole by opi sand in my shoe, liquid sand nagellak, nagellak pasen, nicole by opi big bazar, beautyblog, fashion is a party

Mijn nagels en nagelriemen zijn echt lange tijd niet zo mooi en sterk geweest. Daardoor ben ik weer helemaal in de nagellak mood geraakt. Ik ben altijd al dól geweest op nagellak, maar aangezien ik een nagelbijttalent heb, heb ik niet altijd van mijn liefde voor nagellak kunnen genieten.

Dit lakje vind ik eigenlijk meer een lente- dan een zomerlakje (hij komt ook uit de Spring collectie van Nicole by OPI), maar oh-wat-is-ie-leuk. Het zou een typisch paaslakje kunnen zijn, maar ik draag ‘m ook gewoon at the moment.

Nicole by OPI (een soort dochterlijn van OPI) is voor zover ik weet niet meer in Nederland verkrijgbaar, je kunt nog wel “oude” collecties bij een Big Bazar tegenkomen, maar verder geloof ik niet dat er officiële verkooppunten zijn. Gelukkig kun je lakken die niet in Nederland te koop zijn vaak wel aanschaffen via eBay, zo ook Nicole by OPI. Dat doe ik graag, want zo heb ik een redelijk uniek lakje (en Amerikaanse merken via eBay kopen is bovendien vaak goedkoper).

Deze lak komt uit de Nicole by OPI Roughles collection voor lente 2014. ‘Roughles’ staat voor liquid sand, een nagellakeffect dat we inmiddels allemaal wel kennen, toch? Zo niet, dan zal deze quote van Bas uitleggen wat het betekent: “Het lijkt net of je zand op je nagels hebt!”.

Alle lakjes uit de collectie zijn pastel met één of meerdere andere kleuren ‘spikkels’ erin verwerkt. Ik vind ze echt allemaal leuk, maar aangezien geel mijn lievelingskleur is besloot ik voor de gele te gaan.

Doordat Nicole by OPI officieel niet meer in Nederland verkrijgbaar is, ken ik ook geen officiële prijzen. Ik heb dit lakje hier aangeschaft voor ongeveer €11,- inclusief verzendkosten.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties