logo
6 June 2014

OPI Green On The Runway (Coca-Cola collectie)

Gepost in beauty

opi green on the runway, opi coca-cola collection, opi coca-cola, opi sprite, opi swatches, nails of the day, beautyblogger, fashion is a party, duochrome nagellak, groene nagellakopi green on the runway, opi coca-cola collection, opi coca-cola, opi sprite, opi swatches, nails of the day, beautyblogger, fashion is a party, duochrome nagellak, groene nagellak

Eén van mijn favoriete lakjes uit de nieuwe OPI Coca-Cola collectie is deze metallic groene ‘Green On the Runway’. Wat ik zo leuk vind aan de Coca-Cola collectie (en wat eigenlijk vrij logisch is), is dat elke nagellak geïnspireerd is op een drankje van Coca-Cola. Zoals je wellicht weet verkoopt Coca-Cola niet alleen cola, maar horen bijvoorbeeld Sprite en Fanta ook bij de Coca-Cola family.

Green On The Runway is geïnspireerd op Sprite. Het drankje Sprite mag dan wel niet groen zijn, de verpakking is dat wel. Vandaar.

Toen ik het lakje voor het eerst in het echt in het potje zag was deze veel meer duochrome dan ik op swatches op het Internet had gezien. Ik twijfelde even of het wel Green On The Runway was! De lak blijkt dan ook weer zo’n lakje te zijn dat bij verschillende lichtinvallen heel anders kan zijn (love those!). Soms lijkt het lakje ‘gewoon’ metallic groen, maar soms lijkt deze ook wat bruin of paars duochrome.

Green On The Runway dekt erg goed. Ik draag hier maar één laagje!

Een OPI nagellak kost €14,25 en hier kun je Nederlandse verkooppunten vinden van OPI. De Coca-Cola is voorlopig nog niet in Nederland te koop, maar wel verkrijgbaar via eBay.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties