logo
30 June 2014

Outfit recap juni

Gepost in mijn outfits

sneaker wedges, supertrash sneaker wedges, adidas originals x adoro farm, fashion is a party, adidas jack, adidas jack print, sportieve outfitvan den assem, van den assem schoenen, retro, romantisch, fashion is a party, outfit, fashion blogger, new yorker, tailleriem, high waisted shorts, goudkleurige schoenen, ravenstein, outfit recap junimaxi jurk, primark, nike air max, blogger air max, outfit air max, zwarte air max, chain necklace, & other stories, arnhem, fashion is a party, fashion blogger, outfit recap junia-lijn jurk, primark, wit jurkje, leren schoenen, lakschoenen, rode lakschoenen, slippers, h&m trend, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, outfit recap junioutfit recap juni, fashion is a party, bullboxer schoenen, bullboxer pumps, zwarte pumps, strooien hoedje, straw hat, bootcut jeans, zomeroutfit, rode nagellak, fashion blogger, fashionblogzara jumpsuit, zara overalls, statement necklace, statement ketting, bershka, bullboxer, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer pumps, zwarte pumps, warnsborn arnhem, outfit recap juni, fashion is a party, fashion blogger, fashionblogh&m trend, bootcut jeans, levi's, jeans, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer pumps, zwarte pumps, forever 21, haarelastiek met bloemen, rode nagellak, zomeroutfit, fashion is a party, outfit inspiratie, fashion blog, loose braidmaxi skirt, maxi dress, maxi jurk, adidas adilette slides, blogger adidas adilette, blogger slides, fashion trend slides, adidas slides, pool slides, orange lipstick, oranje lippenstift, fashion is a party, fashion blogger, all black, nijmegengladiator sandals, vanharen schoenen, vanharen sandalen, vanharen sale, maxi jurk, primark, primark maxi jurk, maxi dress, beach hair, sonsbeek park, fashion blogger, fashion blogger, fashion is a partyoutfit recap juni, h&m trend cross sandals, h&m trend sandalen, h&m trend slippers, zwarte pantalon, C&A pantalon, pull & bear, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, all black, cross sandals trendoutfit recap juni, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, h&m trend broek stippen, h&m trend stippenbroek, ralph lauren dotted pants, cross sandals, nelly cross sandals,  cross sandals trend, muscle tee, tube top, minimalist, shadows, zomeroutfitoutfit recap juni, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, adidas x adoro farm, adidas gazelle, adidas gazelle the farm, sophie, konijn, konijn aan een tuigje, rood t-shirt, skinny jeans, rode lipstick, zomeroutfit, michael kors horlogesadidas x topshop, ASOS machine shoes, ASOS 3D flower shoes, buckle shoes, black and white, fashion blog, fashion blogger, tucked in hair, witte trui, fashion is a partyleather slides, red slides, h&m trend slides, prada car print, primark car print, cars, make-up studio nail polish, make-up studio nagellak, midi skirt, midi rok, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, loose braidoutfit recap juni, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, maxi skirt, maxi dress, adidas zx flux sneakers, biker jacket, bershka jacket, white leather jacket, biker jack, vera camillaoutfit recap juni, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, italia, pizzeria, puma suède shoes, scuba skirt, pencil skirt, gele rok, a-symmetrische rok, h&m trend, fuchsia lippenstift, roze lipstick, sarenza, de achterhoek, lochemcropped top, see through top, superga sneakers, boyfriend shorts, & other stories, bershka top, susan caplan for asos, zomeroutfit, fashion blogger, fashion blog, fashion is a party, outfit recap juni, nijmegenbirkenstock arizona sandalen, birkenstocks blogger, birkenstock fashion blogger, birkenstock arizona sandals, boyfriend jeans, monki boyfriend jeans, boyfriend t-shirt, primark, striped shirt, lucardi zonnebrillen, fashion is a party, fashion blogger, fashion blogfashion blog, fashion blogger, fashion is a party, boyfriend jeans, superga sneakers, lace top, vrijmarkt koningsdag, plangas zonnebrillen, retro camper, volume in je haar, sarenza, colombiaans blousje, kanten blouse, destroyed jeans

In juni ging het met het weer zo’n beetje alle kanten op en mijn outfits – voor mijn gevoel – ook. De keuze is reuze deze maand: ik heb simpele, minder simpele, casual, minder casual, apartere en mindere apartere outfits gemaakt.

Mijn stijl wordt dan wel steeds meer ‘afgebakend’, ik blijf heel erg variëren in hoe ik eruit zie en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat dat ooit anders zal zijn. Voor mij is het juist wat mode zo interessant maakt: dat je ermee kunt spelen en dat daarbij the sky the limit is. De limit zoek ik dan wel niet meer op, het spelen met kleding en make-up vind ik nog net zo leuk als in de tijd dat ik mode begon te ontdekken.

Mijn favorieten van deze maand zijn de vierde, zestiende, één na laatste en laatste outfit. Ik ben benieuwd of je het met me eens bent!

P.S. Klik op de outfits om naar de bijbehorende outfipost te gaan (als je bijvoorbeeld wilt weten wat ik draag).

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties