logo
16 June 2014

Rood was te lang geleden

Gepost in mijn outfits

adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigjeadidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, sarenza, rood t-shirt, rode lipstick, cheap monday jeans, konijn, outfit, fashion blogger, fashion is a party, zomeroutfit, casual, konijn aan een tuigje

Gisteren liet ik je al mijn nieuwe schoenen zien, vandaag de hele look. Een beetje gewoontjes voor mijn doen misschien, maar ik had laatst ineens zo’n behoefte aan rood (in combinatie met niet te veel poespas). Het voelde als veel te lang geleden dat ik rood gedragen had. Hoewel de kleur niet tot mijn lievelingskleuren behoort (geel en roze, remember?), heb ik toch wel iets bijzonders met rood. Meer dan met blauw bijvoorbeeld. Ik droeg het veel als kind en hoorde altijd dat het me goed stond. Rood geeft kracht en zo voel ik dat ook wel. Het is een tijdloze, klassieke, en vurige kleur, een kleur waar ik me prettig bij voel in ieder geval.

Ik draag:

H&M rood t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
adidas Originals via Sarenza Gazelle Farm sneakers (kun je hier vinden)
Michael Kors MK3226 horloge (hier kun je Michael Kors horloges vinden)
China Glaze nagellak in ‘I Sea The Point’
…en mijn riempje is een ‘geen idee waar die vandaan komt’, mijn lipstick een ‘mengseltje van alles’.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties