logo
13 June 2014

That’s a first

Gepost in mijn outfits

cross sandals, cross strap sandals, zwart t-shirt, losvallende blouse, pull & bear, pantalon, h&m trend, c&a, rimmel 60 seconds rita ora, rode nagellak, slouchy, fashion is a party, fashion bloggercross sandals, cross strap sandals, zwart t-shirt, losvallende blouse, pull & bear, pantalon, h&m trend, c&a, rimmel 60 seconds rita ora, rode nagellak, slouchy, fashion is a party, fashion bloggercross sandals, cross strap sandals, zwart t-shirt, losvallende blouse, pull & bear, pantalon, h&m trend, c&a, rimmel 60 seconds rita ora, rode nagellak, slouchy, fashion is a party, fashion blogger

Vorig jaar november kocht ik, toen ik met C&A in Parijs was, een zwarte pantalon. Tot de dag van vandaag hing hij in de kast. Was een pantalon niet veel te netjes voor de veel al sneaker looks die ik tegenwoordig draag?

Ik weet het niet, maar het werd tijd de uitdaging aan te gaan de pantalon me ‘eigen’ te maken. Bij deze: eindelijk is het a first voor de pantalon.

Ik maakte een slouchy look – slouchy door de losvallende blouse en sandalen – waar ik de nette broek in verwerkte. Missie geslaagd: deze outfit past goed bij me en ik denk niet dat ik er nog veel moeite mee zal hebben de pantalon eerder uit de kast te trekken dan over een half jaar.

Ik draag:

H&M zwart t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Pull & Bear witte, gestreepte blouse (hier kun je een look alike vinden)
C&A zwarte pantalon (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zwarte cross sandals (hier kun je look alikes vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Raw As Night’ (kun je hier vinden)


P.S. Er staat weer een nieuwe behind the blog online.

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties