logo
26 June 2014

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

sacha sandalen, maxi jurk, rood haar, fashion is a party haarkleur, suzanne fashionisaparty haarkleur, piercings, destroyed denim jacket, zomer 2013, thowback thursday, fashion blogger, fashion is a partysacha sandalen, maxi jurk, rood haar, fashion is a party haarkleur, suzanne fashionisaparty haarkleur, piercings, destroyed denim jacket, zomer 2013, thowback thursday, fashion blogger, fashion is a partysacha sandalen, maxi jurk, rood haar, fashion is a party haarkleur, suzanne fashionisaparty haarkleur, piercings, destroyed denim jacket, zomer 2013, thowback thursday, fashion blogger, fashion is a partysacha sandalen, maxi jurk, rood haar, fashion is a party haarkleur, suzanne fashionisaparty haarkleur, piercings, destroyed denim jacket, zomer 2013, thowback thursday, fashion blogger, fashion is a party

Deze week kwam ik deze foto’s weer tegen en ik kan het niet laten ze nog een keer te delen. Dit is één van mijn favoriete shoots van vorige zomer. Ik krijg er echt een gevoel van vrijheid van.

Eerlijk gezegd heb ik totaal niet het gevoel dat ik naar mezelf zit te kijken als ik deze foto’s bekijk. Zoals ik zo vaak zeg: ik verander zo snel. En die veranderingen zitten ‘m niet alleen in rood haar of een paar piercings meer of minder, maar ook echt in een blik. Zoals Bas laatst opeens zei: ‘Je bent nu echt een vrouw. Toen ik je leerde kennen was je echt een meisje, maar nu ben je echt een vrouw’. Eeuhm, ja. Zoiets dus.

Ik draag:

C&A maxi jurk (hier kun je een look alike vinden)
ASOS destroyed denim jack (hier kun je een look alike vinden)
Sacha bruine leren sandalen met goudkleurige gesp (hier kun je look alikes vinden)
vintage goudkleurige schakelketting (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties