logo
18 June 2014

World Game excitement

Gepost in fashion

world game by igo roussenko for stolnick magazine june 2014 1World Game, WK voetbal 2014, voetbat, voetbalvibe, nederland australië, editorial, stolnick magazineWorld Game, WK voetbal 2014, voetbat, voetbalvibe, nederland australië, editorial, stolnick magazineWorld Game, WK voetbal 2014, voetbat, voetbalvibe, nederland australië, editorial, stolnick magazineWorld Game, WK voetbal 2014, voetbat, voetbalvibe, nederland australië, editorial, stolnick magazineWorld Game, WK voetbal 2014, voetbat, voetbalvibe, nederland australië, editorial, stolnick magazine

Oké, oké, ik geef toe: hoewel ik geen voetballiefhebber ben, zat ik afgelopen vrijdag toch lachend op de bank. Waarna Bas zei: ‘Als voetbal zelfs Suz aan het lachen maakt, dan is het wel héél leuk voetbal’. True.

Ik kan ook bijna niet anders dan meegaan in het World Game excitement. De voetbalvibe is namelijk zelfs de modewereld doorgedrongen -getuige onder andere deze editorial-  en ik kan niet anders dan toegeven dat ik de sfeer in deze foto’s te gek vind.

Mochten ze me hier kwijt zijn in de rust vanavond, dan ben ik op jacht naar de sneakers uit foto vijf en zes.

Veel plezier voor straks!

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties