logo
9 June 2014

Zo dragen anderen adidas Adilette’s

Gepost in fashion

adidas adilette outfitadidas Adilette, adidas, slides, badslippers, outfit inspiratie, fashion bloggers, streetstyleadidas Adilette, adidas, slides, badslippers, outfit inspiratie, fashion bloggers, streetstyleadidas Adilette, adidas, slides, badslippers, outfit inspiratie, fashion bloggers, streetstyle

Toen ik ging zoeken naar hoe anderen adidas Adilette’s dragen viel het me tegen hoeveel outfits ik kon vinden. Ik dacht dat de badslipper een enorme trend geworden was en dat ik nu pas ein-de-lijk “mee wilde doen”. Niets lijkt minder waar: de bloggers die ze hebben (of laten zien, althans) lijken op twee handen te tellen. En ik spotte al helemáál niemand met mijn oranje/groene Adilette’s. Ha, ben ik toch nog origineel!

Voordat ik vanmiddag laat zien hoe ík de Adilette’s gecombineerd heb, leek het me leuk om jullie alvast wat outfits met de adidas badslipper van anderen te laten zien. Ik vind de outfit met de haarband de leukste. Dát is nou echt een manier waarop ik de badslipper ook zou kunnen combineren.

(Toch nog) enthousiast geworden over de badslipper? Hier kun je zelf Adilette’s in verschillende kleurcombinaties shoppen.

Bronnen foto’s:

The Blab It’s a LDN thingHanna Stefansson Fash ‘n ChipsIndia Rose / adenorah

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties