logo
21 July 2014

adidas mi adilette

Gepost in fashion

adidas, adidas adillete, adidas mi adilette, adidas adilette blogger, mi adidas, Nike ID adidas, adilette zwart neon, adidas adilette trend, poolslides, poolslides trend, fashion is a party, fashion blogger, adilette black neon, adilette customized, adilette adidas, adidas adillete, adidas mi adilette, adidas adilette blogger, mi adidas, Nike ID adidas, adilette zwart neon, adidas adilette trend, poolslides, poolslides trend, fashion is a party, fashion blogger, adilette black neon, adilette customized, adilette

Nike heeft Nike ID en adidas heeft mi adidas. Wist je dat?

Ik tot voor kort eigenlijk niet, maar toen ik ontdekte toen ik mijn adilette slippers ook zelf kon “ontwerpen” door middel van het samenstellen van de kleuren van de slipper, vond ik dat héél leuk. Ik probeerde werkelijk waar élke kleurencombinatie uit via het mi adidas programma en besloot uiteindelijk voor zwart met neongeel/-groen te gaan.

Drie keer raden wie dezelfde heeft? Allebei hebben we het gevoel dat de ‘mi adilettes’ van wat betere kwaliteit zijn dan de standaard adilette. Je betaalt overigens ook €15,- meer voor je ‘eigen design’.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties