logo
17 July 2014

Calvin Klein Reveal parfum

Gepost in beauty

Calvin Klein Reveal parfum / Fashion is a partyCalvin Klein Reveal parfum / Fashion is a party

Als Doutzen er met haar mooie koppie bij staat, dan móet het wel goed zijn (sorry Apple gebruikers!). Zij kan het zich immers permitteren om alleen de top of the bill te ‘doen’. Nee, dat bedoel ik niet helemaal serieus natuurlijk, maar toch was ik ontzettend benieuwd of het nieuwe parfum van Calvin Klein – Reveal- dat inderdaad is: top of the bill. Mijn Calvin Klein geuren behoren toch wel tot de geuren die ik het meest gebruik, dus ik keek erg uit naar dit parfum.

Allereerst: ik vind de campagnefoto’s van Reveal heel erg mooi. Ze zijn heel sensueel – wat de geur ook is, kan ik alvast verklappen-, maar toch strak vormgegeven en zonder veel poespas. Precies wat Calvin Klein ook is. Sexy, maar zeker niet op een ordinaire manier. Ook de flacon sluit hierbij aan. Deze is vierkant en verdeeld in twee driehoeken. De ene driehoek is de dop, de andere driehoek de flacon. De flacon is niet helemaal mijn smaak – ik heb het liever wat minder minimalistisch óf nog een stuk minimalistischer-, maar past dus wel goed bij het merk.

Natuurlijk ben je benieuwd naar de ingrediënten! Reveal vind ik een zoete geur, maar toch ook fris. De basis bestaat uit sandelhout, kasjmier en vetiver (nooit van gehoord, van die laatste, maar het blijkt een gras te zijn). Het hart bestaat uit iris, amber gris en solair akkoord. In de top vind je ruw zout signatuur en roze, witte en zwarte peper.

Ook Reveal gaat zeker weer tot mijn favorieten behoren gok ik, maar het is wel een parfum waar ik zin in moet hebben, doordat er wat zoets in zit (de iris?). Soms word ik daar echt niet blij van, iets zoets om me heen, maar dat hangt helemaal van mijn bui af.

Reveal is nu te koop voor €77,22 voor 50 ml. Bij ICI Paris XL shop je standaard met 10% korting op de adviesprijs, dus koop je Reveal hier of in één van de winkels voor €69,50 voor 50 ml..

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties