logo
1 July 2014

Catrice Carnival of Colours C01 Black For Gold Cat Eyes Eyeliner Pen

Gepost in beauty

catrice, catrice cosmetics, catrice eyeliner pen, catrice carnival of colours, catrice limited edition juli 2014, catrice online kopen, catrice kruidvat, catrice trekpleister, liquid eyeliner, eyeliner, budget eyeliner review, catrice eyeliner, cat eyes eyeliner

Uit de Carnival of Colours collectie nam ik niet alleen deze nagellak mee, ik besloot ook weer eens een budget vriendelijke eyeliner te proberen. De afgelopen tijd heb ik vooral de Dior Style Liner gebruikt (zó fijn – het is overigens een liquid eyeliner, geen eyeliner pen), maar die is helaas op. Nu heb ik dus de Black For Gold Cat Eyes Eyeliner Pen geprobeerd.

Op de site van Kruidvat staat bij de productbeschrijving van de pen: ‘Trek de aandacht met een diepzwarte, expressieve lijn langs je ooglid’. Hmm… om met de deur in huis te vallen: die belofte maakt Catrice niet waar. Deze eyeliner pen is alles behalve inktzwart.

catrice, catrice cosmetics, catrice eyeliner pen, catrice carnival of colours, catrice limited edition juli 2014, catrice online kopen, catrice kruidvat, catrice trekpleister, liquid eyeliner, eyeliner, budget eyeliner review, catrice eyeliner, cat eyes eyeliner

Wanneer ik de pen gebruik lijkt het wel alsof deze al oud is en uitgedroogd. Wat niet kan, omdat ik de pen geseald heb gekocht, dus deze moet dicht en ongebruikt zijn geweest. Er komt überhaupt maar weinig vloeistof uit de pen en de vloeistof die eruit komt is dus niet echt zwart. Ik moet zo’n tien streepjes over elkaar zetten wil ik enigszins een egale en zwarte lijn krijgen en dat maakt de eyeliner pen ook nog eens niet gebruiksvriendelijk: als je tien streepjes moet zetten voor een zwarte lijn is de kans groot dat je er minimaal één scheef zet. Je eyeliner zal er in ieder geval niet mooier op worden.

catrice, catrice cosmetics, catrice eyeliner pen, catrice carnival of colours, catrice limited edition juli 2014, catrice online kopen, catrice kruidvat, catrice trekpleister, liquid eyeliner, eyeliner, budget eyeliner review, catrice eyeliner, cat eyes eyeliner

Na lang bezig te zijn geweest kreeg ik de eyeliner zo zwart en enigszins strak als op de foto hierboven.

Jammer! Het leek me leuk voor de afwisseling om na een vloeibare eyeliner weer eens een eyeliner pen te gebruiken en de ananasjes op de verpakking zijn zo lekker zomers. Helaas is de inhoud 3x niks.

Catrice Carnival of Colours C01 Black For Gold Cat Eyes Eyeliner Pen kost €3,59, is een limited edition en is op dit moment te koop bij Kruidvat en Trekpleister zolang de voorraad strekt. Online kun je de eyeliner hier kopen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties