logo
15 July 2014

Céline Ghillie sandals look alikes

Gepost in fashion

Céline shoes, Céline schoenen, Céline spring/summer 2014, Céline sandals Thefashionguitar, Céline Ghillie sandals, Céline Ghillie look alikes, Céline black suede calf sandals, Céline Ghillie blogger, Céline Ghillie streetstyle, ASOS Flat Out Lace Up Gladiator sandals, zomerschoenen, zwarte sandalen, schoenentrends 2014, designer schoenen, fashion blog, fashion is a party

Als je Birkenstocks al haat, dan zou ik nu maar even de andere kant op kijken. Kan je die ‘grove sandalen’ trend inmiddels (net als ik) wel waarderen, dan zou ik wél verder lezen.

Als ik één paar designer schoenen in de wereld zou mogen kiezen, dan zouden het geen Louboutin’s zijn en ook geen Jimmy Choo’s, maar zeker een paar van Céline (of heel misschien Isabel Marant). I lóóóve Céline schoenen stuk voor stuk, dus ik ben altijd on the hunt voor Céline look alikes.

Vandaag vond ik weer zo’n look alike, dit keer van de Ghillie sandaal. Céline’s Ghillie is een zwarte, platte gladiator sandaal met veters. Misschien heb je hem al wel eens voorbij zien komen bij bijvoorbeeld THEFASHIONGUITAR.

Céline shoes, Céline schoenen, Céline spring/summer 2014, Céline sandals Thefashionguitar, Céline Ghillie sandals, Céline Ghillie look alikes, Céline black suede calf sandals, Céline Ghillie blogger, Céline Ghillie streetstyle, ASOS Flat Out Lace Up Gladiator sandals, zomerschoenen, zwarte sandalen, schoenentrends 2014, designer schoenen, fashion blog, fashion is a party

Ik heb het vermoeden dat deze Céline Ghillie look alikes heel snel uitverkocht zullen zijn, gezien ze een schijntje van de Céline prijs kosten. Je shopt ze hier.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties