logo
22 July 2014

Croco tote bag

Gepost in fashion

pieces bags, pieces tassen, pieces sahra croco bag, hip voor de heb, boozt, witte tas, zwarte tas, tote bag, bruine tas, nepleren tas, croco tas, rosé hardware tas, grote handtas, handtas sale, leren tas, tassen sale, merktas, fashion is a party, fashion blogger

Toen ik een tijd geleden besloot dat ik wel een tas kon gebruiken –Vera geeft me continu op mijn kop vanwege mijn lelijke tassen- kocht ik de zwarte Sahra Croco Tote Bag van Pieces. Niet te duur en wel precies wat ik zocht: groot genoeg, makkelijk te combineren en toch net even anders door de rosé kleurige hardware. Bovendien was ik er niet te veel geld aan kwijt. Aangezien ik geen tassenmeisje ben, vond ik dat laatste ook belangrijk.

De tas bevalt super goed en is nu in de sale –someone stop me om ook de witte te bemachtigen, die echt perfect met mijn toilettas matcht-, daarom raad ik ‘m jullie graag aan.

Je shopt de zwarte hier, de witte hier en de bruine hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties