logo
14 July 2014

De single statement earring

Gepost in fashion

fashion is a party, fashion blog, modeblog, statement earring, single statement earring, single earring trend, zara statement earring, zara single earring, enkele oorbel trend, vogue, sieradentrends herfst/winter 2014, afterdrk, céline single earring, louis vuitton single earring, single earring catwalkfashion is a party, fashion blog, modeblog, statement earring, single statement earring, single earring trend, zara statement earring, zara single earring, enkele oorbel trend, vogue, sieradentrends herfst/winter 2014, afterdrk, céline single earring, louis vuitton single earring, single earring catwalk

Eén van de opkomende trends op dit moment zijn niet statement oorbellén, maar de statement oorbél: één oorbel dus.

De single statement earring kwam bij veel designers voorbij in hun herfst/winter 2014/2015 shows. Bijvoorbeeld bij Louis Vuitton en Céline (ik vraag me altijd serieus af hoe designers daar opeens heel toevallig tegelijk mee komen, jullie niet?).

ZARA heeft dat, zo vlug als ze is, gauw opgepikt. Bij ZARA kun je daarom al een tijdje één zo’n toffe statement oorbel vinden. Om ervoor te zorgen dat het niet lijkt alsof je één oor vergeten bent, krijg je er een klein, bijpassend knopje bij voor de andere kant. Ik houd wel van een statement sieraad hier en daar en de prijs (€9,95) van ZARA’s oorbel was ook geen tegenvaller.

Sabrina van afterDRK plaatste afgelopen weekend een ‘aanfoto’ van de oorbel. Mijn single statement earring zul je hopelijk ook gauw in actie zien.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties