logo
8 July 2014

Dior Addict It-Lash It-Pink mascara en Dior Addict It-Line It-Pink eyeliner

Gepost in beauty

dior make-up zomer 2014, dior make-up collectie zomer 2014, dior make-up collection summer 2014, dior summer 2014, dior spring summer 2014, dior addict make-up, dior addict it-lash, dior addict it-line, dior it-pink mascara, dior it-pink eyeliner, bright mascara, coloured mascara, pink mascara, bright eyeliner, pink eyeliner, coloured eyeliner, ici paris xl kortingscode, ici paris xl tax free actie, dior mascara, dior eyeliner, review, beautyblog, fashion is a party, fashionblog, paarse lipstick, oranje mascara, kate moss, VOGUEdior make-up zomer 2014, dior make-up collectie zomer 2014, dior make-up collection summer 2014, dior summer 2014, dior spring summer 2014, dior addict make-up, dior addict it-lash, dior addict it-line, dior it-pink mascara, dior it-pink eyeliner, bright mascara, coloured mascara, pink mascara, bright eyeliner, pink eyeliner, coloured eyeliner, ici paris xl kortingscode, ici paris xl tax free actie, dior mascara, dior eyeliner, review, beautyblog, fashion is a party, fashionblog, paarse lipstick, oranje mascara, kate moss, VOGUE

Net zoals je ‘paarse lipstick’ geen twee keer tegen me hoeft te zeggen (zie deze post als je niet weet waar ik het over heb), hoef je ‘roze mascara en eyeliner’ ook geen twee keer tegen me te zeggen. Oranje vond ik al cool (nog een keer: zie deze post als je niet weet waar ik het over heb), maar roze vind ik stiekem nog cooler.

Dior heeft in haar zomercollectie voor 2014 een limited edition roze mascara (It-Lash It-Pink) én limited edition roze eyeliner (It-Line It-Pink) uitgebracht. Roze is niet de enige felle kleurvariant in deze collectie. De It-Lash mascara is er ook in paars, de It-Line eyeliner ook in blauw en paars. Wil je helemaal losgaan, dan kun je je look ook nog afmaken met oogschaduw in één van dezelfde limited edition kleuren: de Diorshow Mono in It-Pink, It-Blue of It-Purple.

dior make-up zomer 2014, dior make-up collectie zomer 2014, dior make-up collection summer 2014, dior summer 2014, dior spring summer 2014, dior addict make-up, dior addict it-lash, dior addict it-line, dior it-pink mascara, dior it-pink eyeliner, bright mascara, coloured mascara, pink mascara, bright eyeliner, pink eyeliner, coloured eyeliner, ici paris xl kortingscode, ici paris xl tax free actie, dior mascara, dior eyeliner, review, beautyblog, fashion is a party, fashionblog, paarse lipstick, oranje mascara, kate moss, VOGUEDior Addict It-Lash It-Pink mascara en Dior Addict It-Line It-Pink eyeliner / Fashion is a partydior make-up zomer 2014, dior make-up collectie zomer 2014, dior make-up collection summer 2014, dior summer 2014, dior spring summer 2014, dior addict make-up, dior addict it-lash, dior addict it-line, dior it-pink mascara, dior it-pink eyeliner, bright mascara, coloured mascara, pink mascara, bright eyeliner, pink eyeliner, coloured eyeliner, ici paris xl kortingscode, ici paris xl tax free actie, dior mascara, dior eyeliner, review, beautyblog, fashion is a party, fashionblog, paarse lipstick, oranje mascara, kate moss, VOGUE

Ik houd het bij deze twee producten, waar ik super blij mee ben! Ze kosten een paar duiten, maar het fijne is: bij Dior weet je dat je daar iets goeds voor terug krijgt. Natuurlijk, ook van high end merken is niet alles top, maar wanneer ik roze mascara en eyeliner van een budgetmerk koop ben ik toch bang dat het amper kleur afgeeft en van bijvoorbeeld een slechte, brokkelige kwaliteit is. Bij Dior niet. En inderdaad: de eyeliner ‘linet’ heerlijk en de mascara maakt mijn wimpers in twee laagjes écht roze. Ik zal de twee zeker los van elkaar gaan dragen, maar ook vaker in combinatie met elkaar.

Dior Addict It-Lash It-Pink mascara en Dior Addict It-Line It-Pink eyeliner / Fashion is a party

Door de 21% kortingsactie bij ICI Paris XL koop je Dior Addict It-Lash It-Pink nu voor €26,07 en Dior Addict It-Line It-Pink nu voor €28,05. Deze actie duurt nog t/m 13 juli. Normaal ben je zo’n €6,- tot €7,- meer kwijt per product voor deze mascara en eyeliner.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties