logo
27 July 2014

essence Studio Nails Pro White Glow

Gepost in beauty

essence studio nails pro white glow, nail whitener, essence nail whitener, verkleurde nagels, nagelbed roze, nagels wit, blank nagellak, essence studio nails, essence studio nails pro white glow review, beautyblog, beautyblogger, verkleurde nagels door nagellak, nagellak stainen

Als mijn nagels en nagelriemen in goede conditie zijn, dan zorg ik dat ik vrijwel 24/7 nagellak draag. Doe ik dat niet, dan heb ik binnen de kortste keren mijn nagelriemen kapot gemaakt en mijn nagels kort gekauwd. Ik ben bang dat dat nooit meer écht gaat veranderen…

Gelukkig werkt nagellak als een goede remedie, maar al die nagellak op mijn nagels heeft wel één nadeel: mijn eigen nagels zijn vaak geel. Daar zie je vrij weinig van als ik er toch weer nagellak op smeer, maar voor die ene dag dat ik even géén nagellak op heb, vind ik het zo ongezond staan: gele nagels.

Mijn nagels verkleuren volgens mij vooral door het stainen van nagellak. Nagellak staint tegenwoordig steeds minder en base coat – wat ik altijd trouw gebruik – helpt een hoop, maar dan nog heeft bijvoorbeeld vooral groene nagellak er een handje van om mijn nagels te vergelen.

De essence Studio Nails Pro White Glow lak moet ervoor zorgen dat je nagels weer mooi wit (het uiteinde) en roze (je nagelbed) worden. Lijkt me ideaal, dus ik probeerde ‘m uit.

essence studio nails pro white glow, nail whitener, essence nail whitener, verkleurde nagels, nagelbed roze, nagels wit, blank nagellak, essence studio nails, essence studio nails pro white glow review, beautyblog, beautyblogger, verkleurde nagels door nagellak, nagellak stainen

Helaas viel het resultaat me een beetje tegen. Ja, door de White Glow zien mijn nagels er wat frisser uit (al is het maar omdat ze erdoor gaan glanzen), maar ik vind de White Glow geen wondermiddel. Het gele deel van mijn nagels wordt wat witter of wat meer roze, maar ik weet niet of ik het er zoveel beter uit vind zien dan wanneer ik een blank lakje had gedragen. Vooral niet wanneer ik White Glow een paar uur op had en mijn nagels richting blauw leken te gaan verkleuren. Alsof het roze uit de lak in combinatie met mijn roze nagelbed samen paars wordt. Alsof je vingers eraf vriezen in hartje zomer.

Aangezien ik de White Glow lak vooral om de glans zou gebruiken, kun je wat mij betreft net zo goed een blank lakje over je nagels dragen. Daar worden je nagels misschien niet een tikje witter van, maar ook niet een tikje paarser!

essence Studio Nails Pro White Glow is voor €1,89 te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Online kun je ‘m hier vinden.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties