logo
25 July 2014

essence Wave Goddess 03 Have a Break nagellak

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, nagellak, blauwe nagellak, essence wave goddess limited edition, essence beach hair waves spray, essence crush on blue, essence nagellak, essence have a break swatches, essence have a break reviewfashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, nagellak, blauwe nagellak, essence wave goddess limited edition, essence beach hair waves spray, essence crush on blue, essence nagellak, essence have a break swatches, essence have a break review

En dan nu mijn laatste post over een essence Wave Goddess product. De lichtblauwe ‘Have a Break’ nagellak uit de collectie laat ik vandaag aan jullie zien. Mocht je het donkerdere blauwe lakje uit de collectie gemist hebben: mijn post over die lak vind je hier.

Eigenlijk is Have a Break precies hetzelfde als haar donkerdere zusje (of broertje, whatever): beiden zijn blauw, hebben een héél subtiele shimmer en dekken volledig in twee laagjes. Over Have a Break ben ik dan ook net zo tevreden als over Crush on Blue.

Online is Have a Break al uitverkocht, maar wellicht kun je ‘m nog in één van de Kruidvat of Trekpleister filialen vinden. Alleen in juli en augustus is de Wave Goddess collectie verkrijgbaar!

So I’ll let you be the judge this time: welke van de twee Wave Goddess lakken vind je mooier?

P.S. De Fashion is a party shop is weer aangevuld! Kom je kijken? >>> KLIK

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties