logo
16 July 2014

essence Wave Goddess 04 Crush On Blue nagellak

Gepost in beauty

essence limited edition juli augustus 2014, essence, essence cosmetics, essence nagellak, kruidvat webshop, essence wave goddess review, essence wave goddess collectie, essence crush on blue swatch, essence crush on blue nagellak, nails of the day, blauwe nagellak, beautyblog, fashion is a partyessence limited edition juli augustus 2014, essence, essence cosmetics, essence nagellak, kruidvat webshop, essence wave goddess review, essence wave goddess collectie, essence crush on blue swatch, essence crush on blue nagellak, nails of the day, blauwe nagellak, beautyblog, fashion is a party

In de Wave Goddess collectie van essence zitten twee blauwe, een roze en een geel lakje. Ik koos voor de twee blauwe, aangezien geel en roze mijn lievelingskleuren zijn en ik daar dus al vaak voor kies. Weer eens wat anders!

Crush On Blue is een echte blauwe nagellak. Niet felblauw, lichtblauw of donkerblauw, maar gewoon blauw. Er zit een subtiele shimmer in en de lak en hij dekt volledig in twee laagjes. Ik vind het lakje fijn lakken en hij blijft goed zitten. Met een prijs van €1,89 (of nu tijdelijk twee voor €3,-) krijg je zeker waar voor je geld.

Grappig detail bij de Wave Goddess collectie is dat de nagellakken allemaal zijn voorzien van een rubberen bandje met een andere tekst om het “steeltje”. Je kunt ze eraf halen en volgens mij zijn deze bedoeld om bijvoorbeeld als ring te dragen op een festival ofzo. Deze Crush On You heeft ‘Wave Goddess’ op haar bandje staan en de andere blauwe heeft ‘Yolo’. Leuk dat essence op deze manier vernieuwend probeert te blijven, vind ik!

De essence Wave Goddess collectie is in juli en augustus te koop bij Kruidvat en Trekpleister filialen (op is op!) en in de webshop van Kruidvat. Hier vind je Crush On Blue.

P.S. Iets anders: de Fashion is a party shop is weer geupdate! Hopelijk kan ik je ergens blij mee maken.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties