logo
9 July 2014

Face of the Day met o.a. essence 3D Eyeshadow

Gepost in beauty

face of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighterface of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighterface of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighter

Een ‘Face of the Day’ met alleen maar producten die ik kan aanraden. Zie het lijstje hieronder om te lezen wat ik precies heb gebruikt.

De lipgloss vind ik het minste van allemaal – omdat hij wat in de lijntjes trekt, maar hij geeft wel weer een enorme mooie, subtiele glans af-, de rest is top. Over de Anti-Red Base van Catrice heb ik wat negatieve dingen gelezen, maar ik ben er zelf wél heel tevreden over. Kritiekpunt op deze primer is vooral dat er zoveel grove glitters in zitten, maar ik vind dit eigenlijk wel leuk. Ondanks dat ze grof zijn vind ik ze niet opvallend (waarschijnlijk omdat er nog concealer, foundation en poeder overheen gaat) en ik voel me er helemaal geen discobal door. Maar dat ligt misschien aan mij.

face of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighterface of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighter

Verder ben ik een beetje verliefd op mijn Make-Up Studio mascara, doe ik het niet meer zonder mijn Double Fix en setting spray en ben ik super blij met mijn huidige combinatie concealer/foundation/poeder. Ohja, en de highlighter potloden van essence en Catrice gebruik ik ook standaard dagelijks. Ik zei het toch? Allemaal toppertjes!

face of the day, make-up look, essence eyeliner, essence 3d eyeshadow, essence irresistable fox-trott, essence, xxxl longlasting lipgloss, model in a bottle setting spray, catrice inside eye highlighter pen, ben nye luxury powder cameo, essence blush up heat wave, nars radiant creamy concealer, catrice prime and fine anti-red base, clarins double fix mascara, make-up studio false lash effect 4d mascara, chanel perfection lumière, zoeva eyeshadow fix matte, beautyblog, fashionblog, fashion is a party, maybelline ultra brow brush on color dark brown, essence eyeliner pen waterproof, mac prep + prime lip, essence big bright eyes highlighter

Ik heb gebruikt:


Gezicht
Catrice Prime and Fine Anti-Red Base (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy concealer in ’02 Vanilla’ (kun je hier vinden)
CHANEL Perfection Lumière foundation in ’12 Beige Rosé’ (kun je hier vinden)
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’ (kun je hier vinden)
Model in a Bottle Makeup Setting Spray Matte Finish (kun je hier vinden)

Wangen
essence Blush Up! Powder Blush in ’10 Heat Wave’ (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra Brow Brush On Color in ‘dark brown’

Ogen
ZOEVA Eyeshadow Fix in ‘Matte’ (kun je hier vinden)
essence 3D Eyeshadow in ’11 Irresistible Fox-trott’ (kun je hier vinden)
essence Big Bright Eyes oogpotlood in ’01 Highlight it… Nude’ (kun je hier vinden)
Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen in ‘010 In The Mood For Nude’ (kun je hier vinden)
essence Eyeliner Pen Waterproof in ’01 Deep Black’ (kun je hier vinden)
Make-Up Studio False Lash Effect 4D Mascara in ‘Extra Black’ (kun je hier vinden)
Clarins Double Fix’ Mascara  (kun je hier vinden)

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
essence XXXL Longlasting Lipgloss in ‘1 Baby Doll’s Favourite’ (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties