logo
19 July 2014

Face of the Day met o.a. essence Wave Goddess highlighter powder

Gepost in beauty

face of the day, essence wave goddess, essence wave goddess highlighter, hema balm stick, chanel perfection lumière, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, essence blush up pinky flow, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel mascara, revlon photoready perfecting primer, bemineral wenkbrauwpoeder, catrice inside eye highlighter pen, fashion is a party, beauty blog, illamasqua under eye concealerface of the day, essence wave goddess, essence wave goddess highlighter, hema balm stick, chanel perfection lumière, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, essence blush up pinky flow, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel mascara, revlon photoready perfecting primer, bemineral wenkbrauwpoeder, catrice inside eye highlighter pen, fashion is a party, beauty blog, illamasqua under eye concealer

Voordat ik mijn Wave Goddess producten probeerde, vond ik de highlighter powder van allemaal het meest op een pareltje lijken (en dat vind ik nog steeds!). Dat is al snel het geval bij highlighters – die zien er meestal prachtig uit.

Helaas viel deze essence Wave Goddess highlighter me wat tegen. Hij is niet zo gepigmenteerd en daardoor heel subtiel. Opzich niets mis mee, maar het had van mij wel iets meer ‘glowy’ gemogen. Zo zit deze highlighter niet echt in elkaar: het is een mat lichtroze poeder met roze glitters en geen shimmer poeder waar je die glow van krijgt. Die glitters zijn dus gelukkig subtiel, je hoeft niet bang te zijn voor een discoballeneffect. Ik vind de highlighter wel origineel. Een highlighter als deze heb ik nog nooit gezien en ik verwacht hem zeker nog veel te gebruiken, begrijp me niet verkeerd. Ik had alleen wat meer pigment en effect verwacht. In deze Face of the Day draag ik de highlighter onder mijn wenkbrauwen en over mijn blush op mijn wangen.

Verder gebruikte ik in deze Face of the Day de mintgroene versie van de Soft Touch Eyeshadow waar ik het laatst al over had. Zoals je ziet trok deze wat in de lijntjes, maar ik vind het hier niet storend.

Ook gebruikte ik de eyeliner uit de Wave Goddess collectie die ik heb. Deze raad ik helaas af. Wat mij betreft is hij nog slechter dan deze eyeliner. Als ik swatches maakte op mijn hand, dan lukte dat nog aardig, maar over oogschaduw heen pakte de eyeliner totaal niet. Ik heb ‘m weg gegooid en in plaats daarvan een NYX Pearl Mania bij wijze van eyeliner aangebracht. Heel jammer!

face of the day, essence wave goddess, essence wave goddess highlighter, hema balm stick, chanel perfection lumière, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, essence blush up pinky flow, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel mascara, revlon photoready perfecting primer, bemineral wenkbrauwpoeder, catrice inside eye highlighter pen, fashion is a party, beauty blog, illamasqua under eye concealer

Ohja, en ik heb na tijden vastgeroest te hebben gezeten aan mijn Make-Up Studio mascara, hier weer CHANEL Le Volume gebruikt. En echt waar: ik vind Make-Up Studio eigenlijk beter dan CHANEL, de holy grail. Wat een fijne mascara is dat!

face of the day, essence wave goddess, essence wave goddess highlighter, hema balm stick, chanel perfection lumière, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, essence blush up pinky flow, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel mascara, revlon photoready perfecting primer, bemineral wenkbrauwpoeder, catrice inside eye highlighter pen, fashion is a party, beauty blog, illamasqua under eye concealer

Ik heb gebruikt:


Gezicht
Revlon Photoready Perfecting Primer in ‘001’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy concealer in ’02 Vanilla’ (kun je hier vinden)
CHANEL Perfection Lumière foundation in ’12 Beige Rosé’ (kun je hier vinden)
Illamasqua Under Eye concealer in ‘105’ 
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’ (kun je hier vinden)

Wangen
essence Blush Up! blush in ’20 Pinky Flow’ (kun je hier vinden)
essence Wave Goddes highlighter powder in ’01 Sparkling Goddess’ (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Catrice Lash/Brow Designer Shaping and Conditioning Mascara Gel (kun je hier vinden)
beMineral Brow Powder in ‘B861 Husk’ (kun je hier vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
essence Wave Goddess Soft Touch Eyeshadow in ’03 Stand Up and Paddle!’ (kun je hier vinden)
essence Wave Goddess 2in1 eyeliner in ’02 Have a Break, or Two’ (kun je hier vinden)
beMineral Brow Powder in ‘B861 Husk’ (kun je hier vinden)
NYX Ultra Pearl Mania in ’05 Charchoal Pearl’
essence Wave Goddes highlighter powder in ’01 Sparkling Goddess’ (kun je hier vinden)
Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen in ’010 In The Mood For Nude’ (kun je hier vinden)
CHANEL Le Volume de CHANEL mascara in ’10 Noir’

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
Hema Lip Balm Stick in ‘8’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties