logo
15 July 2014

Face of the Day met o.a. essence Wave Goddess Soft Touch Eyeshadow

Gepost in beauty

beautyblog, essence eyeliner pen waterproof, essence sun club bronzing powder, nars radiant creamy concealer, catrice inside eye highlighter pen, mac prep + prime lip, too faced shadow insurance, maybelline ultra brow dark brown, catrice lash/brow designer, face of the day, essence cosmetics, essence wave goddess collectie, essence wave goddess review, essence wave goddess soft touch eyeshadow review, essence wave goddess soft touch eyeshadow swatches, bronzer als oogschaduw gebruiken, milani glitzy gloss, chanel perfection lumière, ben nye luxury powder cameo, revlon photoready perfecting primer, essence maximum volume mascara, clarins double fix mascara, beautyblog, essence eyeliner pen waterproof, essence sun club bronzing powder, nars radiant creamy concealer, catrice inside eye highlighter pen, mac prep + prime lip, too faced shadow insurance, maybelline ultra brow dark brown, catrice lash/brow designer, face of the day, essence cosmetics, essence wave goddess collectie, essence wave goddess review, essence wave goddess soft touch eyeshadow review, essence wave goddess soft touch eyeshadow swatches, bronzer als oogschaduw gebruiken, milani glitzy gloss, chanel perfection lumière, ben nye luxury powder cameo, revlon photoready perfecting primer, essence maximum volume mascara, clarins double fix mascara,

Ik heb de Kruidvat webshop ontdekt hoor! Yay voor nooit meer vijf verschillende Kruidvat filialen in hoeven lopen op zoek naar een limited edition collectie van essence of Catrice.

Aangezien essence en Catrice allebei elke twee maanden met een limited edition komen, moet ik me in de toekomst daar wel mee in gaan houden, maar dat heb ik deze eerste keer bestellen niet echt gedaan. Van de Wave Goddess collectie van essence (in de winkels -en dus ook in de webshop- in juli en augustus) kocht ik namelijk twee oogschaduws, een eyeliner, twee nagellakjes en een highlighter. Later deze week laat ik jullie daar meer van zien is het plan. Nu is het tijd voor een look met één van de Wave Goddess oogschaduws.

beautyblog, essence eyeliner pen waterproof, essence sun club bronzing powder, nars radiant creamy concealer, catrice inside eye highlighter pen, mac prep + prime lip, too faced shadow insurance, maybelline ultra brow dark brown, catrice lash/brow designer, face of the day, essence cosmetics, essence wave goddess collectie, essence wave goddess review, essence wave goddess soft touch eyeshadow review, essence wave goddess soft touch eyeshadow swatches, bronzer als oogschaduw gebruiken, milani glitzy gloss, chanel perfection lumière, ben nye luxury powder cameo, revlon photoready perfecting primer, essence maximum volume mascara, clarins double fix mascara,

essence noemt de oogschaduw ‘Soft Touch Eyeshadow’, wat ik een beetje nietszeggend vind. Niet dat de naam wat uitmaakt, maar het was handig geweest als in de naam verwerkt was wat voor soort oogschaduw de oogschaduw moet zijn, want daar ben ik nog niet helemaal achter. Ik vind het echt een combinatie van mousse en poeder, de substantie zit ertussenin. Het is romiger en minder droog dan poeder, maar het is weer veel poederiger en brokkeliger dan mousse. Anyway, er is gelukkig prima mee te werken. Wel moet je oppassen voor fall out, daar is deze ‘tussen in formule’ een beetje gevoelig voor.

beautyblog, essence eyeliner pen waterproof, essence sun club bronzing powder, nars radiant creamy concealer, catrice inside eye highlighter pen, mac prep + prime lip, too faced shadow insurance, maybelline ultra brow dark brown, catrice lash/brow designer, face of the day, essence cosmetics, essence wave goddess collectie, essence wave goddess review, essence wave goddess soft touch eyeshadow review, essence wave goddess soft touch eyeshadow swatches, bronzer als oogschaduw gebruiken, milani glitzy gloss, chanel perfection lumière, ben nye luxury powder cameo, revlon photoready perfecting primer, essence maximum volume mascara, clarins double fix mascara,

Iets wat ik de laatste tijd vaker doe: ik heb mijn bronzer gebruikt bij wijze van oogschaduw in mijn crease. Best wel handig en werkt prima! Als je de bronzer ook gebruikt op de plaats hij voor bedoeld is, dan krijg je er bovendien een heel ‘harmonieus’ gezicht van vind ik, haha. De bruine tint komt dan namelijk terug in je gezicht.

Ik gebruik al een tijd verschillende high end mascara’s, dus ik moet zeggen: het was even wennen om weer een essence mascara te gebruiken. Ik merk meteen dat het een budget mascara is. Een high end mascara geeft je in één laagje heel volle wimpers. Bij essence heb ik daar zo’n honderdduizend laagjes voor nodig. En van zoveel laagjes worden je wimpers niet mooier. Klontengevaar! Lange, zwarte wimpers creëren lukt wel met een deze budget mascara, maar ik mis volume.

beautyblog, essence eyeliner pen waterproof, essence sun club bronzing powder, nars radiant creamy concealer, catrice inside eye highlighter pen, mac prep + prime lip, too faced shadow insurance, maybelline ultra brow dark brown, catrice lash/brow designer, face of the day, essence cosmetics, essence wave goddess collectie, essence wave goddess review, essence wave goddess soft touch eyeshadow review, essence wave goddess soft touch eyeshadow swatches, bronzer als oogschaduw gebruiken, milani glitzy gloss, chanel perfection lumière, ben nye luxury powder cameo, revlon photoready perfecting primer, essence maximum volume mascara, clarins double fix mascara,

Ik heb gebruikt:

Gezicht
Revlon Photoready Perfecting Primer in ‘001’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy concealer in ’02 Vanilla’ (kun je hier vinden)
CHANEL Perfection Lumière foundation in ’12 Beige Rosé’ (kun je hier vinden)
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’ (kun je hier vinden)
essence Sun Club Matt Bronzing Powder in ’01 natural’ (kun je hier vinden)
Sleek Glo Face & Body Highlighter in ‘Bronze Baby’

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra Brow Brush On Color in ‘dark brown’
Catrice Lash/Brow Designer Shaping and Conditioning Mascara Gel (kun je hier vinden)

Ogen
Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
essence Wave Goddess Soft Touch Eyeshadow in ’04 Life Is Better When You Surf’ (kun je hier vinden)
essence Sun Club Matt Bronzing Powder in ’01 natural’ (kun je hier vinden)
Sleek Glo Face & Body Highlighter in ‘Bronze Baby’
Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen in ’010 In The Mood For Nude’ (kun je hier vinden)
essence Eyeliner Pen Waterproof in ’01 Deep Black’ (kun je hier vinden)
essence Eyeliner Pen Waterproof in ’01 Deep Black’ (kun je hier vinden)
essence Maximum Volume mascara (kun je hier vinden)
Clarins Double Fix’ Mascara  (kun je hier vinden)

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
Milani 3D Glitzy Glamour Gloss in ’02 Endulging’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties