logo
29 July 2014

Face of the Day met o.a. Smashbox Be Legendary Matte Bing lipstick

Gepost in beauty

fashionblog, fashionblogger, beautyblog, beautyblogger, rode lipstick, smashbox lipstick, smashbox lipstick review, smashbox be legendary matte bing lipstick, smashbox cherry smoke collectie, smashbox cherry smoke collection, catrice absolute eye colour f'rosen yoghurt, p2 illuminating primer, maybelline ultra brow brush on color, mac wordly wealth, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, chanel perfection lumière foundation, make-up studio eye primer, essence the lash curler volume mascara, mac prep + prime lip, smashbox be legendary matte bing swatchfashionblog, fashionblogger, beautyblog, beautyblogger, rode lipstick, smashbox lipstick, smashbox lipstick review, smashbox be legendary matte bing lipstick, smashbox cherry smoke collectie, smashbox cherry smoke collection, catrice absolute eye colour f'rosen yoghurt, p2 illuminating primer, maybelline ultra brow brush on color, mac wordly wealth, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, chanel perfection lumière foundation, make-up studio eye primer, essence the lash curler volume mascara, mac prep + prime lip, smashbox be legendary matte bing swatch

Hier zie je ‘m in actie: mijn Smashbox Be Legendary Matte Bing lipstick! Hoewel ik de lipstick echt prachtig vind, hoopte ik wel dat deze Smashbox lipstick iets onderscheidends zou hebben ten opzichte van de rode lipsticks die ik al heb. Dat onderscheid zit ‘m niet in de tint of in de finish in dit geval, maar wel in de textuur! Ik had al goede geluiden gehoord over Smashbox lipsticks en deze rode blijkt inderdaad ontzettend romig. Hij droogt de lippen absoluut niet uit en glijdt over de lippen heen bij het aanbrengen. Dat mag je ook verwachten van een high end lipstick vind ik, maar toch zijn veel lipsticks droger. Als ik deze lipstick draag heb ik eerder het gevoel dat ik een balsem draag dan een lipstick. En dat met zo’n waanzinnige pigmentatie! Ik vind ook dat de lipstick goed blijft zitten, al kan ik dat ook te danken hebben aan mijn MAC Prep + Prime Lip. Deze foto is van na een maaltijd, zonder de lipstick bijgewerkt te hebben.

fashionblog, fashionblogger, beautyblog, beautyblogger, rode lipstick, smashbox lipstick, smashbox lipstick review, smashbox be legendary matte bing lipstick, smashbox cherry smoke collectie, smashbox cherry smoke collection, catrice absolute eye colour f'rosen yoghurt, p2 illuminating primer, maybelline ultra brow brush on color, mac wordly wealth, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, chanel perfection lumière foundation, make-up studio eye primer, essence the lash curler volume mascara, mac prep + prime lip, smashbox be legendary matte bing swatchfashionblog, fashionblogger, beautyblog, beautyblogger, rode lipstick, smashbox lipstick, smashbox lipstick review, smashbox be legendary matte bing lipstick, smashbox cherry smoke collectie, smashbox cherry smoke collection, catrice absolute eye colour f'rosen yoghurt, p2 illuminating primer, maybelline ultra brow brush on color, mac wordly wealth, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, chanel perfection lumière foundation, make-up studio eye primer, essence the lash curler volume mascara, mac prep + prime lip, smashbox be legendary matte bing swatch

Zoals je kunt zien heb ik mijn wenkbrauwen hier wat dunner gehouden. Ergens oogt het natuurlijker (omdat mijn wenkbrauwen van zichzelf best dun zijn, dus ze zijn minder getekend), maar ergens ook juist ónnatuurlijker (omdat dunner gelijk meer ‘gepolijst’ oogt). Wat vind jij?

fashionblog, fashionblogger, beautyblog, beautyblogger, rode lipstick, smashbox lipstick, smashbox lipstick review, smashbox be legendary matte bing lipstick, smashbox cherry smoke collectie, smashbox cherry smoke collection, catrice absolute eye colour f'rosen yoghurt, p2 illuminating primer, maybelline ultra brow brush on color, mac wordly wealth, nars radiant creamy concealer, ben nye luxury powder cameo, chanel perfection lumière foundation, make-up studio eye primer, essence the lash curler volume mascara, mac prep + prime lip, smashbox be legendary matte bing swatch

Ik heb gebruikt:


Gezicht
P2 Illuminating Touch primer in ‘010 Touch of Luminous’
NARS Radiant Creamy concealer in ’02 Vanilla’ (kun je hier vinden)
CHANEL Perfection Lumière foundation in ’12 Beige Rosé’ (kun je hier vinden)
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’ (kun je hier vinden)

Wangen
MAC Powder Blush in ‘Worldly Wealth’ (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra Brow Brush On Color in ‘dark brown’
Catrice Lash/Brow Designer Shaping and Conditioning Mascara Gel (kun je hier vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Catrice Absolute Eye Colour in ‘100 F’rosen Yoghurt’ (kun je hier vinden)
essence Big Bright Eyes oogpotlood in ’01 Highlight it… Nude (kun je hier vinden)
essence The Lash Curler Volume & Curl mascara (kun je hier vinden)

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
Smashbox lipstick in ‘Be Legendary Matte Bing’ (verkrijgbaar vanaf 15 augustus)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties