logo
18 July 2014

Fashion is a party shop @ de IJhallen!

Gepost in overig

ijhallen juli 2014, kleding verkopen op de ijhallen, verkopen op de ijhallen review, ijhallen 20 juli 2014, verkopen op de ijhallen ervaring, fashion is a party shop, blogsale, shop my closet

Hello people! Even een huishoudelijke mededeling op deze warme en treurige ochtend.

Zondag sta ik met een heleboel kleding, schoenen en/of accessoires op de IJhallen in Amsterdam en ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal een kijkje komen nemen! Ik bedoel: ik moet er om 04:00 uur (!) ‘s nachts mijn bed voor uit, dus wat mental support is welkom.

Alles wat ik meeneem staat niet in de online shop. Je kunt dus niet daar iets uit de online shop in real life komen bekijken of kopen, máár als er online momenteel niets voor je bij zit, dan zit dat er offline misschien wel. En als je me heel lief aankijkt, wil ik natuurlijk wel op verzoek iets uit de online shop voor je meenemen.

De IJhallen zijn zondag geopend van 09:00 tot 16:30. Hier vind je meer informatie over de vlooienmarkt.

Tot zondag dan maar?!

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties